Válogatáslemezzel és turnéval ünnepel a legendás fiúbanda

2018.07.17. 16:07

A Take That alapításának harmincadik évfordulója alkalmából válogatáslemezt adnak ki, és jövőre turnézni is indulnak. Egy rossz hír azért van a rajongóknak, az együttes nem az eredeti felállásban koncertezik majd. 

Nagy bejelentést tett a Take That, a kilencvenes években befutott fiúbanda jövőre újra turnézik. Alapításuknak a harmincadik évfordulója alkalmából egy válogatáslemezt is kiadnak Greatest Hits címmel, és azt is hozzátették, hogy az albumban azért lesz egy kis csavar.

Get ready for it...♠ #GetReadyForIt

Take That (@takethat) által megosztott bejegyzés,

Egy rossz hír van a rajongóknak: sem Robbie Williams sem pedig Jason Orange nem utazik a bandával, így a koncerteken Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald lép fel. Gary Barlow azt mondta, hogy a legsikeresebb slágereik mellé készült néhány új számuk is – írta a Mirror.  

Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen és Robbie WilliamsForrás: AFP/Tiziana Fabi

Gary Barlow egyébként nemrég kellemetlen helyzetbe hozta magát, legutóbb egy környezetvédelmet hirdető fesztiválon adott teltházas koncertet, amikor a show részeként teleszórta a közönséget konfettikkel. Ez a szemetelés nem fért össze a rendezvény szellemiségével, ezért később bocsánatot kért, és azt ígérte, többet nem használ konfettit szabadtéri koncerteken. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK