Újra van remény az ex-neotonosnak

2018.07.18. 11:04

Pál Éva bízik benne, hogy végre minden jóra fordulhat. Az ex-neotonos munkát kapott, fia pedig tárgyalt a bankkal, öt nappal azelőtt, hogy el kellene hagynia otthonát. Két napon belül döntés születik az ügyéről. 

Korábban megírtuk, hogy a Neoton Família egykori énekesnőjének, Pál Évának nagy szüksége van a pénzre, még a házát is elárverezhetik. Az egyik régi ismerősének köszönhetően munkát kapott egy közértben, fia pedig a napokban le tudott ülni tárgyalni a bankkal is, öt nappal azelőtt, hogy el kellene hagynia otthonát – írta a Bors. Úgy tűnik, hogy megoldódhatnak a problémái.  

A bank két nap múlva dönt Pál Éva ügyérőlForrás: TV2

„Nagyon el voltam keseredve, úgy éreztem, mindent elveszítek, nem lesz fedél a fejünk felett, de most nagyon reménykedem, hogy minden jóra fordulhat. A bank meghallgatta a fiamat, ezek után összeül egy bizottság, és két nap múlva születik döntés” – mondta Pál Éva. Azt is hozzátette, hogy fiával közösen már biztosan tudnák fizetni a havi törlesztőt. „A hitel egyébként Tamás nevén van, neki állandó munkája van a világ egyik legnagyobb telekommunikációs cégénél. Most már én is dolgozom, megkapom a minimálbért, úgyhogy ketten együtt biztonsággal tudnánk fizetni havi 100-120 ezer forintot. Remélem, ez elegendő lesz, és számít valamit a banknak, hogy már mindketten dolgozunk”.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK