Az utóbbi időben elterjedt a pletyka, hogy Törőcsik Mari végleg visszavonul a nyilvánosság elől. A színésznő azonban elmondta, hogy ez az állítás teljes képtelenség, és úgy érzi, még van benne elég erő ahhoz, hogy szerepeljen. 

Korábban megírtuk, hogy Törőcsik Marit egy rajongója látta a szombathelyi Markusovszky Kórházban, ezért elterjedt, hogy a színésznő állapota romlott. Jordán Tamás rendező nagyon jóban van vele, és most őszintén beszélt az állapotáról. Kiderült, hogy továbbra is tervezi a visszatérést, és nem tűnik el a nyilvánosság elől sem, hiába pletykálták ezt. „Nincs tudomásom arról, hogy feladta volna a színházi működését, sőt. Ha az egészsége megengedi, szeptemberben részt akar venni a szombathelyi színház egyik pódiumbeszélgetésén. Legutóbb, amikor találkoztunk, tartotta magát ehhez az elképzeléshez” – mondta Jordán Tamás a Blikknek.  

Törőcsik Mari úgy érzi, még van benne erő, hogy szerepeljenForrás: MTI/Kollányi Péter

Törőcsik Mari is nyilatkozott, a színésznő úgy érzi, még van benne erő, hogy szerepeljen. „Teljes képtelenség az állítás, hogy visszavonulok, többé nem beszélek, és nem lépek színpadra. Persze, sok minden függ az állapotomtól, meghatározza, hogy mikor mit csinálok, de úgy érzem, még van bennem erő, hogy szerepeljek” – mondta.