Magához tért a túladagolt Demi Lovato

Demi Lovato
Híres nők, akik megharcoltak a bipoláris zavarral ivósgaléria
Demi Lovato áprilisban a Twitteren osztotta meg rajongóival, hogy már fél éve nem iszik alkoholt
Vágólapra másolva!
Magához tért Demi Lovato amerikai popsztár, akit kedden feltehetően túladagolás miatt szállítottak egy Los Angeles-i kórházba.
Vágólapra másolva!

A 25 éves Demi Lovatót kedden vitték kórházba, feltehetően herointúladagolással. Az énekesnőnek korábban is voltak problémái alkohol- és drogfüggősége miatt, a People magazin értesülése szerint „rendben van, állapota stabil”. „Demi megához tért, a családja vele van, és köszönetüket küldik azoknak, akik szeretik, imádkoznak érte és támogatják” – idézte a Variety Lovato szóvivőjének közleményét.

Heroin-túladagolással került kórházba Demi Lovato

Heroin-túladagolás miatt került a Los Angelesi kórházba Demi Lovato amerikai énekesnő - írja a TMZ. Az énekesnőre hollywoodi otthonában találtak rá eszméletlenül, állapotáról azonban egyelőre nincs hír. A TMZ arról is ír, hogy az énekesnő házához kiérkező mentősök a helyszínen Narcannal kezelték Demi Lovatót, melynek segítségével visszafordíthatóak az opiátok életre veszélyes hatásai.

A TMZ celebportál hatósági jelentésekre hivatkozva azt írta, hogy Lovatót öntudatlan állapotban találták meg otthonában, és az orvosok Narcannal kezelték, amelyet feltételezett opiát- vagy gyógyszer-túladagolás esetén alkalmaznak. Lovato legutóbbi, júniusban megjelent dalában arról énekel, hogy ismét visszaesett: „Nem vagyok józan többé”.

Az egykori televíziós gyereksztár egy 2017-ben készült YouTube-dokumentumfilmben nyíltan beszélt korábbi alkoholizmusáról, étkezési zavarairól, és elárulta, hogy 17 évesen fogyasztott először kokaint. 18 évesen vett részt az első elvonókúráján, amikor megállapították, hogy bipoláris rendellenességben szenved. Lovatónak mintegy 69 millió követője van az Instagramon. Jelenleg éppen egy amerikai turné közepén jár, csütörtökön Atlantic Cityben kellett volna fellépnie.