Székhelyi József elárulta, mitől fél igazán

2018.07.25. 09:27

Székhelyi József két nappal legutóbbi, komoly gerincműtétje után beszélt Joshi Bharattal állapotáról, félelmeiről. 

„Az ember nem lehet gyenge. Az ember legyőzhetetlen kell, hogy legyen. Az ember, amelyik olykor rosszaságot, gyalázatot követ el, mégiscsak egy olyan furcsa találmánya a gondviselőnek, aminek példát kell tudni mutatnia” – mondta Székhelyi József Joshi Bharatnak néhány nappal gerincműtétje után. A beavatkozásra azért volt szükség, mert a színésznél tavaly diagnosztizált, és sikeresen kezelt tüdőrák után, egy hónappal ezelőtt áttétet találtak. Emiatt rendkívüli fájdalmai voltak Székhelyi Józsefnek, aki a műtét óta sokkal jobban van, fájdalmai elmúltak, és folytatja a harcot a betegség ellen. 

A színész elmondta, hogy nem „internetfüggő”, de a családja időről időre tájékoztatni szokta többek között a vele kapcsolatos hírekről. Az egyik ilyen arról szólt, hogy

félmilliót is meghaladó komment segíti 

gyógyulását csak a Facebookon, amiért, ahogy mondta, nem lehet elég hálás. Székhelyi József a műsor kétharmadánál kapta meg azt a nehéz kérdést, hogy felmerült-e benne, hogy esetleg nem győz a küzdelemben. És a színész egy nagyon szép gondolatsor után azt mondta, hogy nincs halálfélelme: „nekem agóniafélelmem van. Az agóniafélelem az pedig nem önzésből, magam miatt, hanem a fantasztikus családom, a barátaim, a szurkolótáborom miatt van. Hogy ne legyenek dermedt, tehetetlen statisztái valami förtelmes szörnyű kínhalálfolyamatnak.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK