Új helyszínek is lesznek az idei STRAND Fesztiválon

Major Kata - Rockstar Photographers
Major Kata - Rockstar Photographers
Vágólapra másolva!
Egy hónap múlva már javában zajlik a STRAND Fesztivál, amelyre a legfontosabb hazai zenekarok és előadók mellett olyan világsztárok érkeznek Zamárdiba, mint a Thirty Seconds to Mars, Robin Schulz, Rag'n'Bone Man vagy éppen Fritz Kalkbrenner. A szervezők szerdán újabb helyszínekről, programokról és fellépőkről adtak hírt.
Vágólapra másolva!

A STRAND Fesztivál nyitónapja, augusztus 21. ajándék lesz a bérleteseknek. A Petőfi Zenei Díj kétórás show-műsora mellett a Punnany Massif születésnapi nagykoncertje és Sigala show-ja is aznap este lesz. A fesztiválon az éjszakai órákban a STRAND Tábortűz mellé többek között az Aranyakkord (Kiss Tibor és Vastag Gábor), Járai Márk, Bérczesi Róbert és Roy&Ádám érkezik.

Szerelem a tavalyi fesztiválon Forrás: Csudai Sándor

A zenei progamok mellett érdekes helyszín lesz a STRAND Kertmozi is, ahol esténként két-két magyar filmet vetítenek. Leadják többek között a Balaton Method-ot, a Tiszta szívvel-t, a Valami Amerika 3-at és a Sohavégetnemérős-t is. Idén is működik a Diákhitel Kávézó, ahol naponta lesznek előadások, beszélgetések. Például Vecsei H. Miklós és Dobos Evelin a fiatalok helyzetéről beszélnek majd, Csernus Imre a férfi-nő viszonyát feszegeti, Zacher Gábor

újabb toxikus kalandokról számol be,

de egy-két ismertebb magyar influencer is mesél a munkájáról: a Festy in Style bloggere, Rochonzi Anita és Köllő Babett, luxusfeleség is elmond majd egy-két érdekes történetet a közösségi média világáról.

Idén is lehet számítani az időjárásra Forrás: Major Kata

Új helyszín lesz idén a fesztiválon a Hello Hungary Village, ahová az ország legismertebb YouTuberei költöznek be öt napra és sok százezres nézőközönségüknek mutatják majd be a fesztivált és a Balatont, a helyszínen pedig

együtt fesztiváloznak és játszanak rajongóikkal.

Az új helyszínek között ott lesz a STRAND KALANDPARK, ahol több akadálypályán próbálhatják ki magukat a fesztiválozók. Közvetlenül a Balaton partján kap helyet a Petőfi Rádió Part, ahol déltől-hajnalig az ország legismertebb DJ-i szerepelnek és a fesztivál magyar előadói is színpadra lépnek. Pénteken déltől a népszerű Pool&Beer party várja közönséget, sok száz, felfújható gumijáték kíséretében.

A STRAND ART helyszínen az idei év fő témája a Balaton. A fesztiválozók elkészítik a legnagyobb balatoni festményt. A STRAND záróprogramja a kilencvenes éveket idézi. A Total Dance party keretében SNAP! és Dj Sash mellett a Kozmix, a Hip Hop Boyz és az UFO érkezik Zamárdiba, majd egy hajnalig tartó NECC Party zárja a nyarat.