Hihetetlen, mit kért a mentősöktől a túladagolt Demi Lovato barátnője

Demi Lovato
Vágólapra másolva!
Demi Lovatóra július 24-én találtak rá eszméletlenül, a hollywoodi otthonában. A 25 éves énekesnő túladagolta magát, másnap tért csak magához. A mentőket Lovato egyik barátnője hívta ki, pár nappal később a telefonhívásról készült felvétel kiszivárgott. Ezen hallható, ahogy a barátnő egy megdöbbentő dolgot is kért a mentősöktől, úgy tűnik, nem Lovato mielőbbi ellátását tartotta a legfontosabbnak.
Vágólapra másolva!

Demi Lovato és a barátai a koreográfusának születésnapját ünnepelték múlt hétfőn egy Los Angeles-i bárban, ahol zárásig maradtak, majd az énekesnő házában folytatták a bulit. Másnap délelőtt itt találták meg Lovatót eszméletlenül. A kiszivárgott telefonhívásban, amiben kihívták a mentőket az hallható, ahogy

az énekesnő barátnője arra kéri a mentősöket, hogy sziréna nélkül jöjjenek, így kerülve a felhajtást.

A mentősök elmondták neki, hogy mindenképpen használni fogják a szirénát, hiszen így tudnak a leggyorsabban odaérni és segíteni - írja a TMZ.

Demi Lovato Forrás: Instagram

Később kiderült, hogy a segélykérő barátnő Lovato egyik háttértáncosa, Dani Vitale volt. A táncosnő azonban tagadja, hogy ő hallható a felvételen: „Nem voltam vele, amikor az eset történt, de most vele vagyok, és vele is maradok, mert ő a világot jelenti nekem" – mondta Vitale.

Lovato egy közeli ismerőse elmondta, hogy az énekeső nagyon hálás, hogy életben maradt, és családja körében tölti idejét, mióta magához tért.

A baráti társaságának tapasztalatairól egyébként sokat elmond, hogy kéznél volt, és injekcióval be is adtak neki Narcant, amit többek közt a heroinnal túladagolt, életveszélyben lévő szerhasználóknak adnak.