Óriási siker! Kendall Jenner és Dua Lipa is magyar tervezőt választott

Met Gala 2017, Kendall Jenner
Vágólapra másolva!
A magyar tervező, Sándor Szandra ruháit, olyan világsztárok viselték ezen a nyáron, mint például Kendall Jenner vagy a Szigeten fellépő Dua Lipa. A Nanushka márka végre a világ élvonalába repítette Magyarországot a divattervezés területén – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Sándor Szandra, a Nanushka márka tervezője és tulajdonosa, a ruhái a legismertebb sztárok körében is közkedvelté váltak. A fiatal tervező kreációit csak a múlt hónapban olyan nagy nevek választották, mint Kendall Jenner vagy Dua Lipa.

Dua Lipa, Sziget fesztivál 2018. 08. 12. Fotó: Rockstar Photographers

Kendall Jenner a világ egyik leghíresebb médiaszemélyisége, Instagram-oldalát 94 millió ember követi, Dua Lipa pedig az egyik legfoglalkoztatottabb énekesnő ma a világon.

Kendall Jenner júliusban a magyar divattervező 2018-as Pre-Fall kollekciójának Bao névre elkeresztelt, pöttyös ruháját viselte egy családi fotón, míg Dua Lipa egy hétköznapi viseletben mutatta meg magát Nanushkában, ő is egy pöttyös darabot viselt, amit egy sima farmerrel kombinált – írja a Bors.

Met Gala 2017, Kendall Jenner Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Akár hétköznapi, akár elegáns megjelenésről van szó, a világsztárok szívesen viselik a magyar márkájú ruhákat.

Ez a siker nemcsak a márkának és a tervezőnek, hanem Magyarországnak is ismertséget ad.

Cefalú via @beigerenegade

NANUSHKA (@nanushka) által megosztott bejegyzés,

A Nanushka márka sikere mögött egyébként a GB Partners által kezelt Exim Növekedési Alap áll. Az alap 2016. végi befektetése óta ugyanis a márka 60-ról 200-ra növelte a nemzetközi viszonteladói számát, míg 2016-ban 18 000 darab ruhát értékesített, 2018-ban a jelenlegi megrendelési állomány mellett ez a szám meghaladja a 100 000 darabot.