Még mindig a szigetes fellépését emlegeti Shawn Mendes

2018.08.22. 15:57

Shawn Mendes nagyon jól érezte magát a Szigeten, hiába volt több európai koncertje, mégis ezt a fellépését tartotta a legemlékezetesebbnek. A fiatal zenész egy rövid interjúban mesélt a magyar fesztiválról.

Shawn Mendest az MTV Video Music Awardson három kategóriában is jelölték, de egy szobrot sem vihetett haza. A vörös szőnyegen arról kérdezték a fiatal énekest, hogy melyik volt az idei évben a legemlékezetesebb pillanata. Bár Mendesnektöbb koncertje is volt Európában, ő mégis a budapesti Sziget Fesztiválos fellépését emelte ki.

 „Egy hete volt egy pillanat a Sziget Fesztiválon. Ott álltam a színpadon és ötvenezer ember vett körül. Abban a pillanatban egyszerűen nem találtam a szavakat. Persze, ebben élsz, és minden nap zenélsz, de az egy nagyon ritka pillanat, amikor azt érzed, hogy neked van a világon a legkirályabb munkád. Egy hete így éreztem, és egyszerűen imádtam minden percét” – mondta.

My heart exploded tonight! Thank you @szigetofficial !!! Xx @cezdarke

Shawn Mendes (@shawnmendes) által megosztott bejegyzés,

Az MTV VMA-n is fellépett, és elmondta, mi egy jó koncert titka. „Élvezned kell, amit csinálsz, és tisztelni kell másokat. Meg jól kell érezni magad közben. Az emberek olyan előadót akarnak látni, aki jól érzi magát, nem olyat, aki görcsöl” – mondta Shawn Mendes. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK