Bárki írhat Avicii emlékkönyvébe

Avicii címlapi
NEW YORK, NY - OCTOBER 01: Avicii performs at the MLB Fan Cave on October 1, 2013 in New York City. (Photo by Mike Pont/WireImage)
Vágólapra másolva!
Átalakították Avicii hivatalos honlapját, emlékkönyv lett belőle. A családja azt szerette volna elérni ezzel, hogy bárki, a világ bármelyik pontjáról megoszthassa emlékeit a zenészről.
Vágólapra másolva!

Emlékkönyvet készített Avicii hivatalos weboldalából a családja. A világhírű 28 éves svéd DJ, Tim Bergling idén áprilisban halt meg Omán fővárosában, valószínüleg öngyilkos lehetett. Avicii rokonai azt szerették volna, hogy

bárki, a világ bármelyik pontjáról megoszthassa emlékeit a zenészről.

A honlapon nemcsak szöveget, hanem képet is fel lehet tölteni, így többen megmutatták például az Avicii logóját ábrázoló tetoválásukat is – írta a BBC. „Létrehoztuk ezt az oldalt, hogy megoszthassátok velünk az emlékeiteket, és megtudja az egész világ, hogy mit jelentett számotokra Avicii” – írják a honlapon.

Avicii idén posztumusz díjat kapott az MTV Video Music Awardson Forrás: Getty Images/WireImage/Mike Pont Photography

„Tim, köszönöm, hogy léteztél. Rengeteg embert inspiráltál, köztük engem is. Örökké hiányozni fogsz nekünk” – írta az egyik rajongó, egy másik pedig azt írta: „Szeretlek! Köszönöm, hogy

Fogalmatok sincs, hogy mennyire megmentette az életemet”. Avicii posztumusz díjat kapott idén az MTV Video Music Awardson.