Átalakították Avicii hivatalos honlapját, emlékkönyv lett belőle. A családja azt szerette volna elérni ezzel, hogy bárki, a világ bármelyik pontjáról megoszthassa emlékeit a zenészről.

Emlékkönyvet készített Avicii hivatalos weboldalából a családja. A világhírű 28 éves svéd DJ, Tim Bergling idén áprilisban halt meg Omán fővárosában, valószínüleg öngyilkos lehetett. Avicii rokonai azt szerették volna, hogy bárki, a világ bármelyik pontjáról megoszthassa emlékeit a zenészről. A honlapon nemcsak szöveget, hanem képet is fel lehet tölteni, így többen megmutatták például az Avicii logóját ábrázoló tetoválásukat is – írta a BBC. „Létrehoztuk ezt az oldalt, hogy megoszthassátok velünk az emlékeiteket, és megtudja az egész világ, hogy mit jelentett számotokra Avicii” – írják a honlapon.  

Avicii idén posztumusz díjat kapott az MTV Video Music AwardsonForrás: Getty Images/WireImage/Mike Pont Photography

„Tim, köszönöm, hogy léteztél. Rengeteg embert inspiráltál, köztük engem is. Örökké hiányozni fogsz nekünk” – írta az egyik rajongó, egy másik pedig azt írta: „Szeretlek! Köszönöm, hogy te voltál az egyik, aki megszerettette velem az elektronikus zenét. Fogalmatok sincs, hogy mennyire megmentette az életemet”. Avicii posztumusz díjat kapott idén az MTV Video Music Awardson