Koncert közben ment el a U2 énekesének hangja

2018.09.02. 12:11

Néhány szám elhangzása után kénytelen volt megszakítani berlini koncertjét az ír U2 zenekar, mert énekesének, Bonónak elment a hangja.

A szombat esti fellépésen Bonónak már a kezdetektől problémái voltak a hangjával. Rendszeresen kortyolgatott forró italt egy termoszból, hogy folytatni tudják a koncertet.

A U2 egy korábbi koncertjeForrás: NOTIMEX/Chino Lemus/Cortesía

A Beautiful Day című szám elhangzása után aztán, amelyet a rajongók segítségével adott elő, Bono közölte a közönséggel: eben a formában nem tudja folytatni a koncertet, majd az együttes tagjaival együtt levonult a színpadról és nem is tért vissza. Később a zenekar honlapján adtak tájékoztatást a történtekről: Sajnáljuk, hogy ma este meg kellett szakítani koncertünket. A show előtt Bono jó formában volt, hangja is nagyszerű volt, és vártuk második berlini fellépésünket, ám néhány dal után teljesen elment a hangja. Nem tudjuk, mi történt, orvosi segítséget kérünk.

Bono és a U2 gitárosa, David Howell Evans "The Edge", 2017 decemberében a berlini metrónForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Anja Caspary

Az együttes közölte, hogy a közönség egy későbbi időpontban ismét meghallgathatja koncertjüket.
Az Experience + Innocence turnéjuk keretében az együttes péntek este Berlinben frenetikus sikerű koncertet adott.