Britney Spearsre egy pici, de sokaknak annál fájóbb baki miatt szálltak rá

Britney Spears
A 2016-os teljesítménye alapján a 39. helyre került Britney Spears, de 2017-ben tudott javítani, így most a lista 30. helyén végzett 14,1 millió megkeresett dollárjával. Ebből 13,2 jött be a koncertekből
Vágólapra másolva!
Kinevették a rajongói Britney Spearst, nagyot bakizott a koncertjén. Egy hónapon belül másodszor követte el ugyanazt az apró, sokaknak mégis annyira fájó bakit.
Vágólapra másolva!

Britney Spearst kinevették a rajongói, ugyanis egy hónap alatt másodszor fordult vele elő, hogy elfelejtette el, hol is koncertezik éppen. Az énekesnő Európában turnézik, szombaton pedig az angliai Blackpoolban lépett fel. „Hogy vagy, Birmingham? Úgy értem, Blackpool” – mondta a koncerten, a bakit pedig az egyik rajongó videóra is vette.

Britney tévesztése azért is kellemetlen, mert

pont szemben állt a város egyik látványosságával, a Blackpool Towerrel.

Az énekesnőt sokan kinevették, de néhány hűséges rajongója azért megértő volt. „Szegény nő, beutazza az egész világot, és Blackpool nem annyira ismert az Egyesült Államokban” – írta egy rajongó a Twitteren.

Egy hónapja, a Brighton Pride-on Spears olyan hangosan kérdezte meg az egyik háttértáncosától, hogy hol is vannak éppen, hogy belehallatszott a mikrofonba is – írta az NME.