Demi Lovato eladja a házát, ahol túladagolta magát

Horizontal
US singer Demi Lovato performs on stage during the Rock in Rio Lisboa music festival at Bela Vista Park in Lisbon, on June 24, 2018. / AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA
Vágólapra másolva!
Demi Lovato a rossz emlék miatt szeretne megszabadulni hollywoodi villájától. Ez az a ház, ahol júliusban barátai eszméletlenül találták rá az énekesnőre egy átbulizott éjszaka után. 
Vágólapra másolva!

Demi Lovatóra egy átbulizott éjszaka után nyitottak rá barátai még júliusban. Az énekesnő hajnalban meghívta hollywoodi házába barátait is, hogy ott zárják le az estét, amivel egyik koreográfusának születésnapját akarták megünnepelni. Lovato végül

eszméletét vesztette kábítószer-túladagolás miatt,

és csak a szerencsének, valamint barátai érdeklődésének köszönheti, hogy életben maradt.

Feeling cute in my @Fabletics Stretto II ☀️ (link in bio)

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

Azóta elvonóra került, és igyekszik kitisztulni, valamint távol tartani magát a szerektől. Egészen odáig ment, hogy már árulja is a hollywoodi villát, ahol jó ideje élt, és ahol azon az estén rosszul lett. Nem is keveset, körülbelül 9,5 millió dollárt, azaz nagyjából 2,5 milliárd forintot kér az ingatlanért, amely alig néhány percre van a híres Sunset Striptől – írja az ETonline.

Lovato a túladagolás után nagyjából két hetet volt kórházban, ahol a családja végig mellette volt. Az első közleményt is ők adták ki az énekesnő állapotáról, arról, hogy nagyon hálás, hogy életben maradt, később pedig maga Lovato osztott meg információmorzsákat az elvonós terveiről.