Világkörüli turnéval búcsúzik a KISS

Gene Simmons
BEVERLY HILLS, CA - APRIL 15: Musician Gene Simmons of KISS performs onstage during the 23rd Annual Race To Erase MS Gala at The Beverly Hilton Hotel on April 15, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images for Race To Erase MS)
Vágólapra másolva!
A KISS zenekar bejelentette, hogy egy világkörüli turnéval búcsúznak el a rajongóiktól. Az együttes a turné állomásait még nem hozta nyilvánosságra.
Vágólapra másolva!

A KISS 45 éves pályafutása után most az utolsó turnéjára készül. A hírt az America's Got Talentban közölték először, később pedig a Twitteren is megosztották a rajongókkal. Az End of the Road című turné helyszíneit még nem közlték, azonban azt ígérték, hogy a zenekar hivatalos honlapjára még a héten kerülnek fel részletek.

A KISS tagjai egy közleményben azt írták, hogy semmit nem érhettek volna el, ha nincs az a több millió ember világszerte, akik megtöltötték az arénékat és a stadiumokat. „Ez lesz az

Elköszönünk ezzel az utolsó turnéval, életünk eddigi legnagyobb show-jával készülünk” – írták. A KISS-hez hasonlóan az utóbbi időben Elton John, Ozzy Osbourne és a Slayer is bejelentette, hogy világkörüli turnéval búcsúzik a közönségtől.