Először mutatkozott nyilvánosan túladagolása óta Demi Lovato

Horizontal
US singer Demi Lovato performs on stage during the Rock in Rio Lisboa music festival at Bela Vista Park in Lisbon, on June 24, 2018. / AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA
Vágólapra másolva!
Először mutatkozott nyilvános helyen Demi Lovato a túladagolása óta, a rehabilitációs központ közelében fotózták le. Később exbarátjával, Wilmer Valderramával is látták sétálgatni a környéken.
Vágólapra másolva!

Demi Lovato kipihentnek és vidámnak tűnik a hétvégi fényképei alapján, amik az első felvételek a két hónappal ezelőtti túladagolása óta. Az énekesnőt annak a rehabilitációs központnak a közelében fotózták le, ahol maga is tartózkodik már jó ideje. A képen egy kutyát sétáltató nővel beszélgetett, közben pedig kávézott.

Később exbarátjával, Wilmer Valderramával is látták sétálgatni a környéken, akivel 6 évig voltak együtt. Még 2016-ban szakítottak, de azóta is tartják a kapcsolatot. Wilmer Valderrama annak idején a kórházban is többször meglátogatta az énekesnőt, azonban Lovato közeli ismerőse azt mondta, hogy nincs több köztük barátságnál – írta a TMZ.

Wilmer Valderrama és Demi Lovato még 2016-ban Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

Korábban megírtuk, hogy Lovato hollywoodi otthonában vesztette eszméletét, mert túladagolta magát kábítószerrel. A barátai hívták ki a mentőket, miután rátaláltak. Az énekesnő csak másnap tért magához,

a kórházi ápolást követően pedig rögtön az elvonóra ment,

mert küzdeni szeretne függősége ellen.