Halálra gázolt egy idős embert Gary Numan turnébusza

2018.09.25. 12:10

Egy 91 éves embert gázolt el Gary Numan turnébusza hétfő este. Zenekarával a városban léptek volna fel, de a baleset miatt lemondták a koncertet. 

Gary Numan zenész hétfőn lépett volna fel Clevelandben, de zenekarával lemondták a koncertet, miután a buli előtt néhány órával elütöttek egy idős ember, aki belehalt a sérüléseibe. A rendőrség beszámolója szerint a 91 éves férfi egy bevásárlókocsit tolt át az úttesten, mikor a kanyarodó busz elütötte – írja a Rolling Stone. Azt már a The Blast írta meg, hogy az egyik közeli templom papja szaladt ki, hogy feladja az utolsó kenetet az idős férfinak, aki a helyszínen meghalt.

Az együttes hétfő este lépett volna fel Clevelandben, de lemondták a koncertet, Gary Numan a Twitteren tett közzé egy hosszabb szöveget, amelyben többek között azt írta, „nagyon szomorúak vagyunk, és fel sem merült bennünk, hogy leadjuk az esti koncertünket, ami többek között tiszteletlenség is lett volna”.

A lapok azt írták, hogy a busz 45 éves sofőrjét nem vették őrizetbe, de a rendőrség továbbra is vizsgálja a baleset körülményeit. 

további tartalmak a rovatból