Nemzetközi díjat kapott a Balaton Sound

2018.09.26. 11:56

Jelentős nemzetközi díjat nyert egy magyar fesztivál. A Balaton Sound szervezői Hollandia vezető fesztiválweboldala, a Festileaks.com – nemzetközi fesztiválokat értékelő – versenyében a „Legjobb Logisztika” díját érdemelték ki.

A holland Festileaks.com munkatársai számos európai fesztivál mellett idén a Balaton Soundon is jártak. Feladatuk, hogy a fesztiválokról beszámolókat készítsenek, és ezek alapján értékeljék a különböző rendezvényeket. A komoly presztízsű megmérettetésen a Balaton Sound a „Legjobb Logisztika” díját kapta idén.

Az értékelésben elmondták, hogy míg Európa keleti részén a közlekedés nem mindig megfelelő, a Balaton Sound kapcsán ezt nem tapasztalták. Azt is hozzátették, hogy Belgiumból még különvonat is érkezett. Mindemellett a reptérről is könnyen el lehetett jutni a fesztivál helyszínére különböző transzferekkel. Dicsérték a Balaton Sound kempingezési lehetőségeit, a tágas teret és a kiemelkedő szolgáltatásokat, például a bérelhető és a helyben vásárolható sátrakat, a zuhanyzók számát.  

A Soundon idén a szervezők nagy hangsúlyt fektettek a fesztiválozók biztonságáraFotó: Rockstar Photographers

Fülöp Zoltán, a Balaton Sound főszervezője elmondta, „a díj elnyerésében szerepet játszhatott a fesztiválon idén bevezetett Safety First programunk, melyben a fesztiválozók biztonságos szórakozása érdekében szakértőket kértünk fel különböző területekről, hogy az általuk általában tapasztalt „fesztiválproblémákat” kiküszöbölhessük. A díj e program sikerét is jelenti.” A díj létrehozói azt mondták, hogy „Hollandia vezető fesztiválweboldala, a Festileaks.com díjai minden évben nagy figyelmet kapnak, így a díjazott fesztiválok ismertségét is jelentősen növeli”.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK