Unokái hatására képeskönyvet ír Paul McCartney

Paul McCartney In Concert GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment koncert
Paul McCartney csak egy helyet csúszott le a 2016-os pozíciójához képest: 2017-ben a 17. helyen végzett 20,5 millió dolláros keresetével. A turnékon kívül fő bevételi forrása természetesen a The Beatles katalógusából származó jogdíjakból van
Vágólapra másolva!
Egy mágikus nagypapa és unokái kalandjairól ír képeskönyvet Paul McCartney. A 2019-ben megjelenő Hey Grandude című mesekönyvét a 76 éves ex-Beatle minden nagyszülőnek ajánlja.
Vágólapra másolva!

Unokái egy képeskönyv írására inspirálták Paul McCartney-t. A 2019-ben megjelenő könyve négy unokáról szól, akik imádják mágikus nagyapjukat, és közös kalandokra indulnak.

Nyolc unokám van, valamennyi gyönyörű, és az egyik egy nap azt mondta nekem, »Hey Grandude«, azóta így ismernek engem – magyarázta a könyv címét a 76 éves zenész.

A képeskönyvet Kathryn Durst fogja illusztrálni, aki csodálatos emlékeket őriz gyerekkorából édesapjáról, aki testvéreivel együtt különböző izgalmas kalandokra vitte őt. "Nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatok Paul McCartneyval. Mindketten egy izgalmas és szép könyvet akarunk készíteni, olyat, amilyet a gyerekek mindig újra akarnak olvasni" – nyilatkozta Durst a The Guardiannek.

Nem Paul McCatney az első brit rockzenész, aki gyerekkönyv írására adja fejét, az egykori Beatles együttes másik tagja, Ringo Starr és a Rolling Stone együttesből, Keith Richard is adott már ki képeskönyvet.

Paul McCartney korábban már nevét adta olyan gyerekkönyvekhez, amelyek a környezetvédelmére hívták fel a gyerekek figyelmét.