Cardi B feladta magát a rendőrségen, miután a hétvégén ráküldte a testőreit az egyik éjszakai mulató pultban dolgozó pincérnőire. Állítólag féltékenységből.

Cardi B most hétvégén egy éjszakai sztriptízbárban került bajba. Pontosabban csinált bajt, ugyanis a TMZ információi szerint egyszerűen ráküldte néhány testőrét a New York-i szórakozó hely két pultos nőjére, akik történetesen testvérek. Úgy tudják, már régóta húzódik a viszály a pultos nők és Cardi B között. Állítólag annyiról van szó, hogy a rapper szerint egyikük korábban lefeküdt a férjével, a szintén zenész Offsettel, és ez bántja a csőrét. (Offset a rapformációjával lépett fel aznap este az éjszakai mulatóban.) A dolog pedig odáig fajult a hétvégén, hogy valószínűleg jobb megoldást nem látva, megkérte a testőreit, hogy lássák el a két nő baját, és azok erre székeket, üvegeket és vízipipákat dobáltak a nőkre.

Sem a melle, sem a hónalja nem izzadt még ennyire az énekesnőnek

Elképesztő részletességgel számol be Cardi B legutóbbi videóklipjének forgatási körülményeiről egy rövid videóban. Azt mondta, nem szokott izzadni, de most mindenhol sikerült. Néhány napja jött ki a bronxi rappernő, Cardi B Be Careful című számához készített, legújabb videóklipje. A lényeg valójában nem is ez, mivel csak egy sivatagban játszódó, keménykedős klipről van szó.

A két nő könnyebb sérülésekkel úszta meg a támadást, és attól sem kell félni, hogy Cardi B ezt tétlenül nézte volna végig. Többek között ezért is ment be hétfőn a rendőrségre, és adta fel magát. Valószínűleg támadásért és súlyos veszélyeztetésért emelnek majd vádat ellene. A két nő ügyvédje azt mondta, „folyamatosan fenyegetőzött, és

azt hiszi, hogy az ismertsége majd kimossa ebből, de teljesen mindegy, hogyan hívják, Cardi B-nek, vagy Carl B-nek... Ha erőszakosan támadt, akkor a törvény előtt kell felelnie.” Cardi néhány hete kolléganőjével, a rapper Nicki Minaj-zsal kapott össze egy divatbemutatón. Érdekes indulatok egy hölgytől, aki a nyáron hozta világra első gyerekét.