Már a héten lehet jegyet venni Ed Sheeran szigetes koncertjére

Ed Sheeran
Zürich, 2017. március 19. Ed Sheeran brit énekes-dalszerző koncertet ad a zürichi Hallenstadionban 2017. március 19-én. (MTI/EPA/Ennio Leanza)
Vágólapra másolva!
A Sziget Fesztivál szervezői bejelentették, hogy már a héten elindul a jegyek árusítása Ed Sheeran jövő évi szigetes koncertjére.
Vágólapra másolva!

A 2019-es Sziget Fesztivál nyitónapjára október 25-én, 10 órától lehet jegyet vásárolni. Ez többek között azért lehet fontos, mert aznap lép fel Ed Sheeran, akinek turnékoncertjeire gyakran órák alatt fogynak el a jegyek.

Szeptember végén többállomásos koncertturnét jelentett be Ed Sheeran 2019-re. A stadion és arénakoncertek között mindössze két fesztiválos fellépés szerepelt, és ezek egyike lesz a jövő évi Sziget. Sheeran augusztus 7-én koncertezik a Hajógyári szigeten, és

az első 5000 jegyet kedvezményes áron, azaz 24 900 forintért adják.

(Persze lehet venni 3 és 5 napos bérleteket, és nyilván hetijegyeket is.) Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője erről azt mondta, „miután 7, 5 és 3 napos bérleteket is árulunk, amibe beleeshet az első nap, ezért csak limitált mennyiségű napijegyet tudunk kiadni Sheeran koncertjére”. Egyébként jövőre már a Sziget nyitónapja is teljes nap lesz, azaz az Aréna és az A38 is üzemelni fog.

Ed Sheeran Magyarországra jön

Megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere. Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását. Ed Sheeran lesz a 2019-es Sziget Fesztivál első napjának headlinere. Kádár Tamás, a Sziget főszervezője elmondta, hogy „több mint egy éve tárgyalunk Sheeran ügynökségével, és nagy öröm, hogy ilyen hamar bejelenthetjük őt.