Alig egy hónapja tért át az iszlám hitre, és máris elege lett a fehér emberekből. Sinead O'Connor az utóbbi években komoly gondokkal küzd, és úgy tűnik, most a fehérektől is elfordult.

Az 51 éves ír énekesnő, Sinead O'Connor az utóbbi években keveset hallat magáról, ami a zenét illeti. Sokkal inkább mentális problémái, borzasztó, sírógörcsökkel teli magánya, amikkel a reflektorfénybe került. A sokszor öngyilkossági gondolatait is a világhálón megosztó O'Connor még a '90-es években robbant be, mostanában azonban leginkább csak a közösségi médiában tűnik fel. Leginkább a Twitteren osztja meg gondolatait, és számol be a sorsáról. Még októberben jelentette be, hogy áttért az iszlám hitre. Az elhatározás és azóta az új világlátás olyan szintre juttatta, hogy kedden már azt posztolta, hogy egyszerűen nem bírja a fehér embereket.

Egész pontosan azt írta a mindennapjait már Shuhada' Davitt néven élő nő, hogy „nagyon sajnálom. Valami olyan rasszistát fogok most mondani, aminek még csak az érzését sem tudtam volna korábban elképzelni. De én soha többé nem szeretnék fehér emberekkel időt tölteni. (Ha így hívjuk a nem muszlim hitűeket). Soha többet, és még csak egy pillanatot sem. Undorítóak.” O'Connor új énjének Twitter-oldala lényegében egy muszlim-propaganda fal, ahol ilyen mondatok is elférnek. 

O'Connor a '90-es években Prince dalával, a Nothing Compares 2 U-val lett világhírű. Összesen 10 lemeze jelent meg, és nehezen elképzelhető, hogy még egyszer nekiülne egynek. Nevét már 2017-ben Magda Davittra változtatta, amiből az iszlámra térés után lett Shuhada' Davitt.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!