Fellépése után elájult az Aerosmith gitárosa

Horizontal
(FILES) In this file photo taken on August 15, 2018 Joe Perry of Aerosmith on NBC's 'Today' show at Rockefeller Center in New York City. - Famed Aerosmith guitarist Joe Perry was recovering in hospital on November 11, 2018 after collapsing shortly after performing with rock superstar Billy Joel in New York's Madison Square Garden. Perry, who is 68, suffered "shortness of breath and was treated backstage by paramedics who gave the guitarist oxygen and used a tracheal tube to clear his airway," said a statement from a spokesman.It said he was "alert and responsive" on Sunday, but would have to cancel an appearance later in the day at a rock 'n' roll fantasy camp in Florida. "Perry is expected to return to the road later this month," the statement said. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Közvetlenül fellépése után a backstage-ben ájult el Joe Perry, az Aerosmith gitárosa. Jó ideig ápolni kellett, mielőtt kórházba tudták vinni. 
Vágólapra másolva!

Joe Perry, az Aerosmith gitárosa közvetlenül egy szombati fellépés után lett rosszul, kórházba is vitték. Egy vendégszereplést vállalt, Billy Joellel adták elő az Aerosmith Walk This Way című számát, ami után Perry

hátrament, és elájult a backstage-ben.

Joe Perry 2018 augusztusában Forrás: AFP/Angela Weiss

A TMZ információi szerint Perryt jó ideig oxigénnel kellett kezelni, és csak azután tudták kórházba vinni. A zenész menedzsmentje vasárnap adott ki közleményt, amiben az áll, hogy „a vendégszereplés után Perry nehézlégzésre panaszkodott, ezért intubálták is a helyszínen, illetve végig, a kórházba vezető úton.”

Azt is leírták, hogy a zenész végig magánál volt, viszont a következő fellépéseit le kellett mondaniuk, és várhatóan

még novemberben visszatérhet a színpadra.

Perrynek két évvel ezelőtt is volt egy hasonló esete. Akkor már a színpadon rosszul volt, és az épp játszott szám közben rogyott le egy hangfalra, majd sétált hátra a backstage-be.

Koncert közben lett rosszul az Aerosmith gitárosa

A koncertről azonnal kórházba vitték Joe Perryt, az Aerosmith gitárosát, aki vasárnap este lett rosszul egy Hollywood Vampires-koncerten. Azóta vizsgálják, az állapota stabil, és a családja is vele van már. Joe Perry este fél tízkor lépett fel Johnny Depp-pel és Alice Cooperrel, valamint kísérőzenekarukkal, a Hollywood Vampires együttessel a brooklyni Coney Islanden, a Ford Amfiteátrumban.