A Slipknot és Slash is jönnek a következő VOLT-ra

2018.11.22. 11:45

Csütörtökön bejelentették a 2019-es VOLT Fesztivál első fellépőit. Az már biztos, hogy lehet számítani a Slipknot és Slash koncertjére.

A sokszínűség jegyében jelentették be a jövő évi VOLT Fesztivál első fellépőit a szervezők csütörtökön. Sok év után láthatja és hallhatja újra a magyarországi közönség 2019. június 26-án a Slipknotot, akik a klasszikus albumaik mellett a legújabbat is játsszák majd Sopronban. A nyitónapon a Telekom VOLT Nagyszínpad a rockereké lesz. A Slipknot előtt lép fel a jövőre 30. születésnapját a VOLT-on is ünneplő Tankcsapda, és ugyanezen a napon további rockbandákat terveznek a szervezők.

Minden bizonnyal a legismertebb Guns N' Roses-slágerek is elhangzanak majd a Telekom Nagyszínpadon a fesztivál második napján, amikor a világ egyik legjobb gitárosa és az ő zenekara, a Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators lép fel. A csapat idén ősszel adta ki legújabb lemezét, de nincs fesztiválos Slash-koncert, amin nem játszanak híres Guns-számokat. A VOLT történetében többször okozott már emlékezetes órákat a soproni közönségnek a Parov Stelar csapata. Az osztrák electro-swing formáció mára a legnagyobb fesztiválokat is meghódította.  Ugyancsak a headliner-sort gazdagítja a slágergyáros német DJ-producer, Robin Schulz. A Lost on You című slágerével világhírűvé vált LP pedig mára szerte a világon a klubok és a fesztiválok kedvence.

Lobenwein Norbert, a Telekom VOLT Fesztivál alapító-főszervezője azt mondta, „a következő hetekben a terveink szerint újabb hazai- és világsztárok leigazolásáról adhatunk majd hírt a VOLT rajongóinak. Az early bird-jegyelővétel azonban már december 5-én elindul, amikor 72 órán át kedvezményes áron lehet hozzájutni a bérletekhez. Újdonság, hogy a napijegyek esetében a jegyárforduló nem dátumhoz, hanem mennyiséghez kötött, vagyis aki gyorsabb, olcsóbban juthat belépőhöz.”

Az első VOLT-os nevek között három hazai fellépő is szerepel: Rúzsa Magdi, Majka és a Ők és a Punnany Massif.

további tartalmak a rovatból