A BÚÉK című film bemutatója után sok mozinéző váltott jegyet a BÚÉK című filmre. A jó eredmény azt jelzi, hogy az év egyik legjobban teljesítő vígjátéka Goda Krisztina alkotása.

Ezen a hétvégén végre minden magyar mozinéző személyesen ellenőrizhette, hogy mi a jó a BÚÉK-ban. A Csak szex és más semmi rendezője és forgatókönyvírója, Goda Krisztina és Divinyi Réka új vígjátékát egy emberként imádták a kritikusok, és hosszan tartó vastapssal fogadták a gálapremieren részt vevők – szakmabeliek, barátok, celebek és még sokan mások. Azóta pedig pezseg az internet: aki látta, azt teszi közzé, hogy mennyire élvezte, mennyit nevetett az új filmen.

Közel 40 ezer ember látta már a BÚÉK-otForrás: Intercom

A statisztika is azt bizonyítja, hogy az egy szilveszteri buli éjjelén vakmerő játékba kezdő baráti társaság története mindenkit érdekel. A fantasztikus szereplőgárda (Hevér Gábor, Lengyel Tamás, Elek Ferenc, Mészáros Béla, Bata Éva, Törőcsik Franciska, Szávai Viktória), a jó szövegek és a váratlan fordulatok megtették hatásukat: a hétvégén majd 37 000 néző váltott jegyet a BÚÉK-ra.

Ez különlegesen jó eredmény, és azt jelzi, hogy az év vége vígjátéka a karácsonyi szezon nagy sikere, hosszú távon pedig igazi vígjátékklasszikus lesz.