Demjén Rózsi összezúzta a vállát

2018.12.10. 10:09

A 72 éves Demjén Ferenc gőzerővel készül az év végi nagykoncertjére, amely idén is december 30-án lesz a Budapest Sportarénában, de a törökbálinti zenekari próbán a Blikk munkatársa kiszúrta, hogy Rózsi feltűnően kíméli a bal karját. 

Sajnos, megint volt egy balesetem, de lekopogom, ezúttal semmim sem törött el, és ami a legfontosabb, egyetlen koncertet sem kellett lemondanom. Csak zúzódást szenvedtem, bár ez is elég lassan gyógyul. Fájdalmam már nincsen, de így is nagyon kellemetlen. Még mindig kék-zöld a bal vállam

– kezdte a napilapnak adott interjúját Demjén Rózsi.

Demjén Ferenc a dióspusztai otthonában. Nemrég a fürdőszobából kilépve csúszott elFotó: Hirling Bálint - Origo

Épp jöttem ki a fürdőszobából, és megcsúsztam az előszoba gránitlapján, ráadásul pont a problémás lábammal. Van szőnyeg a fürdőnkben, valahogy mégis vizes maradt a papucsom talpa, valószínűleg a pára miatt, mert kint akkor már hűvösebb volt. Megijedtem, hogy megint műteni és gipszelni kell, de az orvos megnyugtatott, csak zúzódást szenvedtem – idézte fel az énekes, aki a problémás láb említésével arra utalt, hogy súlyos cukorbetegsége miatt 14 évvel ezelőtt amputálták a nagyujját a bal lábfején. Demjénre egy-két éve valóban rájár a rúd – jegyzi meg a napilap, ugyanis darabokra tört a jobb felkarja az „Itt élned, halnod kell” című rockmusical hangpróbája után 2016. június 17-én. Igaz, csak másnap vette észre, hogy nagy a baj.

Demjén Ferenc már jól van, és teljes gőzzel készül az év végi nagykoncertjére a Budapest Arénában. Előtte még Nyíregyházán is színpadra állForrás: MTI/Krizsán Csaba

A taxi már várt, kicsit sietni akartam, és valamiben megbotlottam a színpadról levezető lépcsőn. Minden lépésemre próbálok ügyelni, de akkor mégsem voltam elég óvatos. Ezért most már minden lépésemet kiszámolom – hangsúlyozta Demjén Ferenc, aki legközelebb Nyíregyházán lép színpadra, persze csak nagyon óvatosan, ugyanis az lesz a decemberi 30-i nagy buli főpróbája.