Bundesliga-frizurájáról beszél Soltész Rezső

Vágólapra másolva!
December 23-án a Táncdalfesztiválok örök sztárja, Soltész Rezső és a jubileumukat egy szimfonikus koncerttel ünneplő Roy és Ádám trió lesz a Sláger Téma vendége.
Vágólapra másolva!

Nagyapai ágon neki köszönhetjük az első magyarországi hangosfilmeket, ám számára a film helyett inkább az lett a fontosabb, hogy a lehető legtovább Szóljon hangosan az ének. Soltész Rezső beszél majd a táncdalfesztiválok legendás koráról, a Ki, Mit Tud?-ról és az örökzöld slágerjeiről egyaránt.

Soltész Rezső, Kalmár Tibor Forrás: Sláger FM

Megtudhatjuk, hogy a Corvina után miért döntött a szólókarrier mellett, illetve megismerhetjük üzletember énjét is. Így a Sláger Témából kiderül, napjainkban mennyire éri meg lapkiadó-vállalatot üzemeltetni. Természetesen az örök közhely, a rá oly jellemző egykori védjegye, a Bundesliga-frizura sem marad szó nélkül. Sőt, még arra is választ kaphatunk, 1968 óta íródó,

idén kerek fél évszázados karrierjének lehet-e egy jubileumi koncertje a következő esztendőkben,

hiszen újabb kerek évfordulókhoz közeleg Soltész Rezső.

Soltész Rezső Forrás: Sláger FM

A vasárnapi Sláger Téma második felében, 21 órától a Roy és Ádám trió lesz a vendég. Ahol választ kaphatunk arra,

mi a titka, hogy már kereken húsz esztendeje a csapból is ők folynak,

és miért is Feketén hófehér a karrierjük, egyetlen Gyanús slágerrel a hátuk mögött. Nem véletlenül vált védjegyükké a szarkasztikus dal- és lemezcímadás.

Kohánszky Roy, Nagy Ádám és Csányi Zoltán, Kalmár Tibor Forrás: Sláger FM

Erről és az elmúlt húsz évük legfontosabb pillanatairól is mesél majd a trió, azaz Kohánszky Roy, Nagy Ádám és Csányi Zoltán. De szó esik legújabb albumjukról és új videóklipjükről is. Sőt, még azt is megtudhatjuk,

miért is készülnek egy szimfonikus zenekarral a februárban esedékes jubileumi koncertjükre.

2018. december 23-án 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a 103.9 Sláger FM-en Soltész Rezsővel, a Roy és Ádám trióval, valamint a házigazda Kalmár Tiborral.