Világsztárok dedikált gitárjai segíthetik a gyerekeket

2018.12.21. 19:27

A Sziget Fesztivál 2018-as fellépői által dedikált gitárokra lehet licitálni. A jótékonysági árverésen befolyt összeggel a Superar Zeneművészeti Alapítvány munkáját támogatják.

Az idei Sziget Fesztivál hat világhírű fellépője által aláírt gitárokra lehet licitálni egészen január elejéig ezen az oldalon. A Sziget Szervezői íratták alá a gitárokat a fesztivál világhírű fellépőivel. A Sziget pedig odaajándékozta a gitárokat a Superar Zeneművészeti Alapítványnak, akik árverésre bocsátották a hangszereket. Az alapítvány a közös zenélés erején keresztül teremt inspiráló, az egyén megerősítésére és kibontakoztatására épülő közeget olyan gyermekek számára, akik környezetükből adódóan nem jutnak hasonló lehetőségekhez. A gitároka a Mumford & Sons, Damon Albarn (Gorillaz), az Arctic Monkeys, Lana Del Rey, Shawn Mendes és Liam Gallagher írták alá. Mindegyikük egyet-egyet. Az árverésekből származó bevétel az alapítvány munkáját segítheti majd. 

Shawn Mendes éppen aláírja az egyik gitártForrás: Major Kata - Rockstar Photographers

A Superar filozófiája szeirnt a mindennapos alkotás öröme, a közös munka és a közös siker megerősítő élménye pótolhatatlan, mely a programban résztvevő gyermekeket és fiatalokat hozzásegíti személyes és társadalmi korlátaik legyőzéséhez, egyéniségük kibontakoztatásához, az élet egyéb területein való sikerességükhöz. A Superar a résztvevők számára ingyenes közösségi zeneoktatás keretén belül arra törekszik, hogy párbeszédet alakítson ki különböző társadalmi csoportok között, hozzájárulva egy egyenlőbb esélyeket biztosító társadalom létrejöttéhez.

további tartalmak a rovatból