Snoop Dogg befogadná az utcára került Snoopot, a kutyát

2019.01.01. 13:33

Megsajnálta, ezért többi kutyája mellé fogadná az amerikai rapper Snoopot, akit karácsony előtt rakott ki gazdája egy parkolóban. A kutya szomorú sorsa hamar bejárta az internetet, kszönhetően a brit állatvédő szervezet, a RSPCA-nak, amelyik elrettentő példaként osztotta meg a történetet, mint a felelőtlen állattartás mintapéldáját.

Igaz, nem Snoop Dogg volt az első, aki felajánlotta segítségét a Stoke-on-Trent városában utcára tett kutyának, de a névhasonlóság miatt kétségtelenül ez a hír szólt a legnagyobbat a bulvársajtóban

Snoop szívfacsaró történetéről csak annyit, hogy a kutyától karácsony környékén szabadult meg a gazdája. Először a kutya fekhelyét tette le a kocsi mellett, majd amikor az állat elég messze került az autótól, a férfi gyorsan visszafutott, és beült a volán mögé. A kutya kétségbeesve próbálta visszakönyörögni magát az autóba, de a férfi a gázra taposott és elhajtott.

A videó az amerikai rappert is érzékenyen érintette, ugyanis a napokban - több más híresség mellett - ő is felajánlotta, hogy befogadná Snoopot, ha nem találnak neki gazdát. Ha szüksége van otthonra, a Casa de Snoopban mindig van hely még egy kutyának. Nem hiszem, hogy szerető otthon nélkül maradna azok után, amin keresztülment - mondta a rapper. 

Szakemberek szerint a kutyát olyan trauma érte, amelyből nem fog egykönnyen kigyógyulni, de már egyre közelebb engedi magához az embereket.