A legapróbb bikinifelsőjével kezdte az évet Rita Ora

2019.01.03. 09:25

A tükör előtt állva, bikiniben köszöntötte az új évet Rita Ora énekesnő. És ha már ott állt a tükör előtt, két szettett is bemutatott.

Rita Ora hozza a megszokott formáját, ennek megfelelően pedig bikinvel kezdte a 2019-es évet. Éppen nyaral, és nem tudta megállni, hogy kitegyen magáról egy-egy fürdőruhás képet az Instagram-oldalára. Bikinije felső része szokás szerint alul méretezett, és ezt maga is szóvá teszi a képhez fűzött rövid beszámolójában: Lehet, hogy jó lenne már kiderítenem, mekkora melltartó kell nekem.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Little 1st jan bathroom holiday selfie. I think I need to figure out my bra size

RITA ORA (@ritaora) által megosztott bejegyzés,

Viszont a kis felsőhöz a divatnak megfelelően, hatalmas alsót választott, ami elsőre inkább úgy hat, mintha egyszerűen csak fordítva vette volna fel. Aztán gondolt egyet, és néhány óra elteltével felvett egy másik szettet, és gyorsan rögzítette is. Itt az eredmény:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Take 2 sweaty Betty. Should I just make this my new thing for 2019? Lol

RITA ORA (@ritaora) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő tavaly fellépett a Balaton Soundon, a vele készült interjúnkat itt olvashatja:

Rita Ora: Néha anyám rám szól, hogy rakjak rendet

Rita Ora nagyot megy most a világban: egyre szaporodnak mögötte az emlékezetes fellépések, nagy slágerek, meg az őrületes lemondások. Legalábbis a magyar fesztiválközönség számára még erről is ismeretes lehet - tavaly a Sziget előtt nem sokkal lemondta a bulit. Idén viszont nem volt megúszás, becsülettel megjelent a Balaton Sound Nagyszínpadján.

további tartalmak a rovatból