Perrel fenyegetőzik a gyerekek erőszakolásával is vádolt zenész

2019.01.04. 13:15

Egyetlen nagy nevű zenész vállalta, hogy megszólal a szexuális zaklatással megvádolt, és gyerekpornográfiával is kapcsolatba hozott R. Kellyről szóló dokumentumfilmben. Amelynek készítőit már perrel fenyegeti R. Kelly. 

Egyetlen ismert zenész vállalta a szereplést abban a dokumentumfilmben, amit a híres R&B-énekes, R. Kelly állítólagos szexuális visszaéléseiről készítettek tavaly. A filmet 3 részben adja le az amerikai Lifetime csatorna, az első epizód csütörtök este volt adásban. Még a 2000-es években jelent meg az első vád R. Kelly ellen, akkor egy házi videofelvétel miatt, amin egy tizenéves lánnyal közösül. Kellyt a felvétel ellenére is minden vádpont alól felmentették.

R. Kelly egyik, 2016-os koncertjén éppen egyik rajongója ruhadarabját nyalja megForrás: Getty Images/WireImage/ATLPICS2016/Prince Williams

Viszont az utóbbi években egyre több nő jelentkezik R. Kelly szexuális visszaéléseiről szóló történettel. Köztük van a volt felesége, de olyan fiatal nők is, akiket állítólag szexrabszolgaként tartott fogva otthonában az énekes. 

Noha a Lifetime csatorna sorozatában 50 interjú hangzik el, a készítők mégis gondban voltak, amikor olyan zeneipari szereplőket kértek fel, akik valaha dolgoztak együtt Kellyvel – írta a Billboard. Többek között Lady Gagát, Mary J. Blige-ot és Jay Z-t is megkeresték, de nem vállalták a szereplést. A nagyobb nevek közül egyedül John Legend állt a kamerák elé. A Twitteren tett közzé némi információt a rákészülésről. Azt írta, hogy sokan megkeresték azzal, milyen bátor, hogy nyilatkozik Kellyről, de szerinte ez nem bátorság kérdése, mivel nem érzi úgy, hogy bármit is kockáztatna ezzel. Hiszek ezeknek a nőknek, és k*rvára nem fogok megvédeni valakit, aki több gyereket is megerőszakolt – írta Legend a Twitteren. 

A filmben szereplők számos szexuális erőszakos és pedofíliával kapcsolatos történetől számolnak be. Nem csoda, hogy R. Kelly és ügyvédei rögtön léptek is, mert már perrel fenyegetik a film készítőit. Kellyt eddig még egyetlen esetben sem ítélték el. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK