Rihanna beperelte az apját, amiért az használja a családnevüket

2019.01.16. 17:53

Apja közös nevüket használva üzletelget, és Rihanna szerint szándékosan rájátszik a családnevükből származtatott cégnevek hasonlóságára, ezért be is perelte.

Robyn Rihanna Fenty, azaz Rihanna beperelte a saját apját, aki két évvel ezelőtt elindított egy tehetséggondozással foglalkozó menedzsercéget, aminek – a családnevüket használva – a Fenty Entertaninment nevet adta – írja a TMZ.

Rihanna kapcsolata az apjával saját bevallása szerint sem nevezhető normálisnakForrás: Getty Images

Az énekesnő azért találta problémásnak apja cégnévválasztását, mert közös családnevüket ő már használja a szépségiparban jelen lévő Fent Beauty cégéhez. Véleménye szerint apja szándékosan választotta ezt a nevet a cégéhez, noha az ő tehetséggondozó tevékenységének semmi köze az énekesnő vállalkozásához. Eddig a történet nem is olyan vészes, úgy tűnhet, hogy az énekesnő túlreagálja a dolgot, azonban Rihanna – a periratokhoz csatolt – beszámolójában az is szerepel, hogy apja jogtalanul próbált még 2017-ben koncerteket szervezni az ő nevében, ráadásul 15 millió dollár értékben. Állítólag le akart kötni néhány dél-amerikai fellépést a lányának, persze neki erről egy szót sem szólt.

Óriási szemfényvesztés volt Rihanna koncertje

Már júliusban elfogytak az idei Sziget nulladik, azaz Rihanna nevével fémjelzett napjára a jegyek, így aki nem lépett időben, bánkódhatott azon, hogy kihagyja azt, amit a fesztivál legnagyobb dobásaként harangoztak be. Nekik jó hír, hogy Rihanna show-ja óriási csalódást okozott,...

Rihanna állítólag már többször felszólította az apját levelekben, hogy haszonszerzési céllal ne használja a már az énekesnő védjegyének számító nevet. 

további tartalmak a rovatból