Földes Eszter premierrel kezdi az új évet

Vágólapra másolva!
Január 27-én Földes Eszter színésznő és a Sláger FM műsorvezetője, Viktorin Tamás lesznek a SlágerTéma vendégei.
Vágólapra másolva!

Alig volt húsz, amikor a nagyközönség megismerhette az Intim fejlövés-ben, a Budapesti Operett Színház színpadán pedig évek óta együtt szerepel édesapjával. Földes Eszternek az óév egy új premierrel zárult, míg az új évet egy másik bemutatóval kezdte. A baba egy olyan disztópikus világba repít minket, amikor már a gép és az ember között szövődik a szerelem.

Kalmár Tibor és Földes Eszter Forrás: Origo

Míg Az utolsó tűzijáték-ban egy szívmelengető hollywoodi-, és egy bergmani komor anya és felnőtt lánya közötti kapcsolat dialógusát folytatja le a Kossuth-díjas színésznő, Udvaros Dorottya oldalán. Földes Eszter ősszel érkező új filmjéről, a sztárparádét ígérő Game Over Klub-ról is szó lesz majd a Sláger Témá-ban, példamutató családi élete és karrierje legféltettebb titkai mellett.

Kalmár Tibor és Viktorin Tamás Forrás: Origo

A Sláger Téma második felében, 21 órától pedig Viktorin Tamás lesz a vendég. A Sláger FM műsorvezetője fiatalon még a rocksztárok életéről ábrándozott, 2004-ben egy iskolai kórus révén majdnem világsztár vált belőle, de hogy miért is maradt le a 15 perc hírnévről, kiderül a vasárnapi adásból. Ahogy az is, miféle kapcsolat köti őt válogatott úszóinkhoz, és milyen versenyeken indult el Verrasztó Dáviddal közösen. Viktorin Tamás még azt is elárulja, mivel főzte meg kedvesét, akivel tavaly házasságot kötöttek.

2019. január 27-én 20-22 óra között tehát ismét Sláger Téma, a Sláger FM-en Földes Eszterrel, Viktorin Tamással, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan.