Ozzy Osbourne-nak már nem kell lélegeztetőgép

2019.02.13. 10:40

Múlt héten került kórházba az elkapott influenza komoly szövődményei miatt, de már kiengedték az intenzív osztályról.

Ozzy Osbourne még tavaly kezdte világ körüli búcsúturnéját, és január végén indult volna a sorozat európai szakasza, de influenzája miatt el kellett halasztania. Február elején pedig a felesége közölte a sajtóval, hogy férje már nem otthon lábadozik, hanem a szövődmények miatt kórházban ápolják.

Ozzy Osbourne 2018-banForrás: Sputnik/Vladimir Astapkovich

A legújabb hírek alapján pedig az látszik, hogy jóval komolyabb dologról volt/van szó, mint azt a feleség, Sharon Osbourne rövid tweetjéből sejteni lehetett. Ugyanis most kiderült, hogy Ozzy Osbourne-t intenzív osztályon kezelték, ahol

mesterségesen lélegeztették.

– írja a CoS. A tervek szerint Ozzy Osbourne március elején folytatja a Judas Priesttel közösen szervezett szólóturnéját. Akkor egyébként már Ausztráliában kell lennie, majd május 25-én indul a turné amerikai része. Az intenzív ellátással, a lélegeztetőgéppel a március eleje már nem tűnik olyan valószínűnek. Ozzy Osbourne tavaly decemberben volt 70 éves, nem biztos, hogy pár hét elég lesz a teljes felépüléshez. 

Ebben a keddi Twitter-bejegyzésben köszönte meg Sharon Osbourne a sok jókívánságot. Azt írja, nagyon megható, hogy ennyien gondolnak a férjére. 

további tartalmak a rovatból