A Black Eyed Peas és a Cypress Hill is jönnek az idei VOLT-ra

Black Eyed Peas
80816201. México, 16 Ago 2018 (Notimex- Especial).- La banda estadunidense Black Eyed Peas está en la Ciudad de México para presentar, mańana viernes en el Pepsi Center, nuevas canciones como “Ring the alarm” y “Street livin“. NOTIMEX/FOTO/ESPECIAL/COR/ACE/
Vágólapra másolva!
Csütörtökre teljessé vált a Telekom VOLT Fesztivál nemzetközi programja. Az új nevek között igazi legendák és a legaktuálisabb kedvencek is helyet kaptak: a Black Eyed Peastől a Papa Roachon át a Cypress Hillig, vagy éppen Martin Solveigtől a Jan Blomqvist & Bandig.
Vágólapra másolva!

A sok év után újra színpadra lépő Black Eyed Peas a VOLT-ot választotta európai turnéja egyik kiemelt állomásaként. A VOLT nyitónapján fellép a már korábban bejelentett Slipknot, a Cypress Hill, a Papa Roach és az Amaranthe, így

a Tankcsapda a tervezettől eltérően egy nappal később,

Slash előtt mutatja be 30 éves, jubileumi koncertjét. Szintén csütörtökön, újdonságként lép színpadra a hard rock, funk, rap és thrash jellegzetességeit elegyítő Ugly Kid Joe.

Minden bizonnyal telt ház várja majd Sopronban az elektro pop egyik legfontosabb és legaktuálisabb európai képviselőjét, Jan Blomqvistot, aki teljes zenekarával érkezik a VOLT-ra. Az elektronikus zenei felhozatalt erősíti még Lost Frequencies és Martin Solveig is. Fellép még az osztrák Kruder & Dorfmeister páros is, de fellép még a Kollektiv Turmstrasse duó is.

20. születésnapját ünnepli a drum and bass specialistáit tömörítő Bladerunnaz csapata, akik a kezdetek óta fontos szereplői a VOLT programjának. Az ünnepi eseményre DJ Friction és a The Prototypes érkezik Sopronba, miközben ugyanezen a napon a Next Level-est keretében Habstrakt lép színpadra. Érdekesség még, hogy a legfrissebb hírek szerint visszatér a VOLT-ra a hazai közönség két nagy kedvence, a Nouvelle Vague és a !DelaDap is.