25 évesen állította be a Beatles nagyon komoly rekordját

Ariana Grande
HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 22: Ariana Grande performs onstage during CBS RADIO's fourth annual We Can Survive concert at the Hollywood Bowl on October 22, 2016 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images for CBS Radio, Inc./AFP
Vágólapra másolva!
Olyat csinált a még mindig csupán 25 éves Ariana Grande, ami korábban csak a Beatlesnek sikerült 1964-ben. Igaz, Lennonék is nagyjából ennyi idősek voltak annak idején. 
Vágólapra másolva!

A Beatles 1964-es rekordja óta egészen most keddig senkinek nem sikerült még az, hogy a Billboard Hot 100-as listájának első három helyét uralja. Most, 55 év után a 25 éves Ariana Grandénak sikerült a bravúr. A 7 Rings, a Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored és a Thank U, Next című dalai foglalták el a toplista első három helyét.

A Billboard Hot 100 első három helyén Ariana Grande Forrás: Billboard.com/charts/hot-100

A Beatles ezt a teljesítményt 1964-ben a Can't Buy Me Love, a Twist and Shout és a Do You Want to Know a Secret című dalaival érte el. ÉS nem elég, hogy Grande beállította a Beatles rekordját, a héten felállított egy másikat. Ő az első női előadó, aki

a lista első 40 helyére 11 dallal került fel.

Legújabb, Thank U, Next című albuma minden dala odakerült. Az eddigi rekordot Cardi B rapper tartotta, akinek tavaly áprilisban 9 dala jutott a Billboard top 40-es listájára.

Ki az az Ariana Grande, akire tízezrek kíváncsiak?

A hétfői terrortámadás kapcsán valószínűleg sokakban felmerült a kérdés, hogy ki is ez a fiatal énekesnő, akinek több mint húszezer ember volt kíváncsi a koncertjére Manchesterben. Ariana Grande neve ugyanis leginkább a tinédzserek - és a szüleik - számára lehet ismerős, pedig tavaly a világ 100 legbefolyásosabb embere közé is beválasztotta a Time magazin.

A magazin a streamingelési adatok, a dalok rádiós lejátszása és az internetes eladások alapján állítja össze listáját. A Billboard Hot 100 az Egyesült Államok hivatalos slágerlistájának számít.