Lady Gaga elmondta, miért szakított vőlegényével

A legjobban kereső zenészek 2018, Lady Gaga
19. Lady Gaga ($50 million)
Vágólapra másolva!
Lady Gaga hivatalosan is megerősítette, amit már néhány sasszemű rajongó már egy ideje sejtett: az énekesnő már nincs együtt vőlegényével. 
Vágólapra másolva!

Lady Gaga már 2017 februárjában kezdett randevúzni a menedzser Christian Carinóval, majd a pár tavaly októberben jelentette be eljegyzését, azonban a legújabb hír az, hogy Lady Gaga megerősítette: szakítottak.

Lady Gaga amerikai énekesnő kezében a legjobb popduó, a legjobb pop szóló és a vízuális média számára írt legjobb dal kategóriában átvett Grammy-díjakkal 2019. február 10-én Forrás: MTI/EPA/John G. Mabanglo

Néhány élesszemű rajongója már kiszúrhatta, hogy az énekesnő nem viselte eljegyzési gyűrűjét a múlt heti Grammy-díjkiosztón, valamint a három díja közül az első átvételekor

egy szóval sem említette meg párját,

mikor azokat sorolta, akik a siker elérésében segítették.

Aztán sokak azon is elgondolkodhattak, hogy Valentin napon vajon miért nem néhány közös képet posztolt a közösségi felületein. Ugyanis Lady Gaga egy új tetoválásáról, a legutóbbi filmjére, a Csillag születik-re utaló rózsaszál került a hátára. Végül Lady Gaga képviselői a People magazinnak megerősítették, hogy a pár valóban szakított, az eljegyzést pedig felbontották. Aztán egy, Lady Gagához közeli forrás annyit mondott a magazinnak, hogy „egyszerűen nem működött. A kapcsolatok néha véget érnek. Semmilyen drámai dologra nem kell gondolni.”