Koós János február végén még vicces anekdotáival szórakoztatta a közönséget Jakupcsek Gabriella műsorában.

Koós János február 21-én még vidáman beszélgetett Jakupcsek Gabriella műsorában, az ATV-n, szúrta ki a Ripost. A népszerű énekesen ekkor még nem látszott, hogy rossz állapotban lenne.

A műsorban egyebek között arról beszélt: Én mindig azt szoktam mondani, hogy ha a humor meghal, öt perc múlva én is meghalok. Mert a humor engem életben tart, ezért volt a kedvenc íróm Rejtő Jenő, ezért imádtam beszélgetni Szenes Ivánnal, ezért énekeltem Hofival a Macskadalt. Amikor pedig sajnos Hofi elhunyt, szerencsére jött Bajor Imi.Koós János a műsorban egy vicces történetet is felelevenített:

Ami zseniális volt, az, hogy a legelső fellépésemen a Zeneakadémián, harmadévesen álltam a folyosón, ami nekem olyan volt, mint az otthonom. Jött Psota Irén, és azt kérdezte: »Te ki vagy? Mit csinálsz itt?« Bemutatkoztam, mondtam, hogy várok, mert fel fogok lépni. Erre ő: »Nem vagy ideges?« Mondtam, hogy nem. Mire Psota: »Ja, jó, akkor le vagy sz...rva.« Innentől kezdve harminc évig, míg találkoztunk, úgy köszöntünk csak egymásnak, hogy »Le vagy sz...va«

A videót megnézheti itt.