A bikini királynője, Rita Ora is fellép az idei EFOTT-on

2019.03.06. 06:12

Rita Ora énekesnő is fellép az idei EFOTT-on, Velencén. 

Rita Ora havi több mint 18 millió hallgatóval rendelkezik a Spoitfyon, közös dalt jegyez Aviciivel, és legújabb kislemeze, az OWY a napokban jelent meg. A popdíva dalait a magyarországi rádiók is folyamatosan játsszák. Az énekesnő Rita Sahatciu néven Koszovóban született, egyéves volt, amikor családja a délszláv háború elől Angliába menekült, ahol édesapja a könnyebb kiejthetőség érdekében Orara változtatta vezetéknevüket. Kezdetben a család pubjában énekelt, a nagyközönség először Craig David Awkward című dalában hallhatta őt, 2007-ben.

Két évvel később az Eurovíziós Dalfesztiválon Angliát szerette volna képviselni, de végül visszalépett, mert úgy gondolta, még nem áll készen erre a feladatra. Két évvel később pedig a Dj Fresh-sel közös, Hot Right Now című slágerével robbantott nagyot. Innentől idnult el igazán a karrierje. R.I.P. című dalával, majd Ora című albumával a toplisták élére tört.

Rita Ora: Néha anyám rám szól, hogy rakjak rendet

Rita Ora nagyot megy most a világban: egyre szaporodnak mögötte az emlékezetes fellépések, nagy slágerek, meg az őrületes lemondások. Legalábbis a magyar fesztiválközönség számára még erről is ismeretes lehet - tavaly a Sziget előtt nem sokkal lemondta a bulit. Idén viszont nem volt megúszás, becsülettel megjelent a Balaton Sound Nagyszínpadján.

A Bebe Rexha, Charli XCX és Cardi B társaságában közösen készített Girls című slágerének klipjét 57 milliószor indították el szerte a világon, emellett dolgozott együtt James Morrisonnal és Iggy Azaleával is. A tévében és a mozivásznon is feltűnt: többek között a Halálos iramban 6. részében, és A szürke ötven árnyalata című trilógiában is láthatta őt a közönség.

A legapróbb bikinifelsőjével kezdte az évet Rita Ora

A tükör előtt állva, bikiniben köszöntötte az új évet Rita Ora énekesnő. És ha már ott állt a tükör előtt, két szettett is bemutatott. Rita Ora hozza a megszokott formáját, ennek megfelelően pedig bikinvel kezdte a 2019-es évet. Éppen nyaral, és nem tudta megállni, hogy kitegyen magáról egy-egy fürdőruhás képet az Instagram-oldalára.

Rita Ora koncertje mellett megközelítőleg 200 zenei programmal várja a 2019-es EFOTT a látogatókat. A magyar előadók közül már biztosan fellép a fesztiválon a Halott Pénz, Majka, a Margaret Island, ByeAlex és a Slepp, a Tankcsapda, a Supernem, a Road és az AWS is. 

további tartalmak a rovatból