Megint börtönbe került R. Kelly

2019.03.07. 09:52

Alig telt el két hét azóta, hogy R. Kellyt óvadék ellenében szabadlábra helyezték, máris visszakerült a börtönbe. Igaz, most nem a szexuális zaklatási vádak miatt.

Ha lehet, a dolgok még rosszabbra fordultak R. Kelly számára. Szűk két hete, óvadék ellenében került ki a börtönből, ahová a többrendbeli, fiatalkorúak ellen elkövetett szexuális zaklatások vádja miatt került, erre szerda délután már újra rács mögött volt.Ugyanis kiderült, hogy jó ideje nem fizetett már gyerektartást exfeleségének, aki a három közös gyereküket neveli.

A TMZ azt írta, az énekes 160 ezer dollárral tartozik, ami nagyjából 45 millió forintnak felel meg. A gyerektartás esetében a 20 ezer dolláros (körülbelül 5 millió forintos) elmaradás már bűntettnek számít Illinois államban, amelynek legnagyobb városában, Chicagóban él R. Kelly és volt felesége is. R. Kelly a hét elején adott interjút a CBS This Morning című műsorában, megtörve a csendet a vádemelés óta. Könnyek között, dühöngve verte a mellét, úgy mondta a kamerába, hogy Ez nem én vagyok, én nem csinálok ilyet! A kib*szott életemért küzdök!

Sírva dühöngött a szexuális zaklatással vádolt világsztár

R. Kelly megtörte a csöndet, és interjút adott a tévében. Könnyekel küzdve tört ki a szexuális zaklatással vádolt énekes. „A kib*szott életemért küzdök" - mondta már sírva R. Kelly, aki a CBS This Morning című műsorának adott interjújával megtörte a csendet. Az énekest február 22-én tartóztatták le, vádat is emeltek ellene több rendbeli szexuális zaklatás miatt.

R. Kellynek a közeljövőben a 10 rendbeli, több esetben fiatalkorúak ellen elkövetett szexuális zaklatási vádakra kell felelnie a bíróságon. Az énekes 2008-ban már állt bíróság előtt hasonló vádak miatt. Akkor még videófelvétel is volt a vád kezében, mégis minden vádpont alól felmentették R. Kellyt. Állítólag egy jogász most is megszerzett hasonló felvételeket, amelyeket elmondása alapján már eljuttatott a hatóságokhoz.

AZ R. KELLY-ÜGY LEGUTÓBBI HÍREI