Óriási meglepetésre készül a Hooligans

Sláger FM, Kalmár Tibor, Hooligans, Csipa, Tóth Tibi
A Hooligansből Csipa és Tóth Tibi
Vágólapra másolva!
Március 10-én 20 órától Szabó Kimmel Tamás színművész, a Hooligans együttesből Ördög Tibor „Csipa” és Tóth Tibi lesznek a Sláger Téma vendégei, majd a Sláger Téma Extrában 22 órától pedig Marcellina hallható.
Vágólapra másolva!

Szabó Kimmel Tamás napjaink egyik legnagyobb sztárja, szakmai alázata mégis példaértékű. Hiszen meglehetősen ritka, ha egy színművész egyszerre tud a színházakban és a filmeken is a csúcson lenni. A vasárnapi adásban szó esik majd az őt a filmszínészi pályára állító Made in Hungária film főszerepéről, ahogy arról is, mennyi időre és kikre volt ahhoz szüksége, hogy végleg levethesse Fenyő Miklós karakterét. Ebben A berni követ és a soron következő filmje, a szintén Szász Attila rendezte, Köbli Norbert írta Apró mesék is sokat jelentett, illetve sokat segíthet. Hogy miért élete legnehezebb szerepét jelenti az Apró mesék Hankója, az is kiderül a Sláger Témá-ból. Ahogy az is, hogyan képes Szabó Kimmel Tamás egyszerre nyolc plusz egy szerepet a fejében tartani. Ráadásul ez utóbbi egy önálló zenés estet jelent, Széttépve címmel a Belvárosi Színházban.

A műsorvezető és Szabó Kimmel Tamás Forrás: Sláger FM

A Sláger Téma második órájában, 21 órától az Aréna Show-ra készülő Hooligans együttesből Ördög Tibor „Csipa” és Tóth Tibi lesznek a vendégek. A zenekari tagok zord megjelenésével, a vad külsővel, tetoválásokkal, piercingekkel ellentétben, zenéjükben gyakori motívumként szerepel a szerelem, a nők bálványozása és a hedonizmus. Hogy helyes-e ez a lexikonokba való definíció a Hooligans kapcsán, kiderül a Sláger Témá-ból. Csipa és Tóth Tibi elárulja azt is, hogy a dalok írása közben legkevésbé sem azon gondolkodnak, hogy kinek felelnek meg velük. Éppen ezért érte őket oly váratlanul a Királylány sikere, amivel 2003-ban berobbantak a köztudatba. A magukat a legtetováltabb popzenekarnak tituláló Hooligans következetes karrierépítésének sikerét, a 23 év alatt megszületett 16 nagylemez és legalább háromtucatnyi sláger bizonyítja. E repertoár javarészt visszaköszön majd a március közepi Aréna-koncertjükön is, amire igazi nagy durranással készül a Hooligans. Hogy Csipáék romantikus énje tört-e elő a tavaly megjelent Jég hátán albummal, arra is választ kapunk vasárnap este a Sláger FM-en.

A Hooligansből Csipa és Tóth Tibi Forrás: Sláger FM

A Sláger Téma Extrá-ban 22 órától pedig a Marcellinával készült interjút hallgathatjuk meg újra. A 66 az új 33. Az 1972-es Kócbabákkal a „Ki Mit Tud?”-on országos sztárrá lett Marcellina egyáltalán nem titkolja a korát, sőt büszke arra, hogy túl a hatvanon, huszonéveseket hazudtol meg energiájával. Élete talán legboldogabb szakaszát éli, erről tanúskodnak új dalai, így a Kicsikém, amelyről szintén szó esik majd a legendás slágerek, mint például a Szexi Lady vagy Sztár csak te vagy mellett. Marcellinától megtudhatjuk, mit is jelentett valójában a hetvenes-nyolcvanas években a vendéglátózás, kiderül, miért is olyan különleges a Las Vegastól Európa legelőkelőbb gálatermeiig egyaránt ismert One Woman Show. Ahogy az is, hogyan fordulhatott elő, hogy fejjel lefelé szaxofonozott Svájc egyik legpatinásabb színháztermében.

Marcellinával Forrás: Sláger FM

Sőt, még azt is megtudhatjuk a Sláger Témá-ból, micsoda véletlennek köszönhető, hogy Marcellina neve ma már egybeforr legendássá vált szaxofonjával. Annyit elárulhatunk előre, hogy egy lipcsei kirakatnak is temérdek köze volt ehhez. Marcellina még arra is ígéretet tett a 66. születésnapja kapcsán, hogy a vele nagyjából egyidős zenész generációt felkéri egy szupergroup megalakítására. A minden bizonnyal slágervárományos dal megkomponálását pedig természetesen magára vállalja.

2019. március 10-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Szabó Kimmel Tamással, Ördög Tibor Csipával, Tóth Tibivel, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!