Sorjáznak a fellépők Európa legmenőbb vízparti fesztiváljára, a legújabb listán ott van Sean Paul, KSHMR, Desiigner vagy Denzel Curry. A Balaton Sound szervezői közben folytatják a tavaly létrehozott, tudatos és biztonságos fesztiválozásra buzdító Safety First kampányt, melyhez önkéntesek jelentkezését várják.

Komoly rap és hip-hop előadói csomagot tettek közzé a Balaton Sound szervezői kedden. Az eddig ismert névsort Sean Paul vezeti, majd jönnek sorban a műfaj képviselői elsősorban Amerikából. Az idei Soundon fellép Desiigner, Denzel Curry, Ski Mask the Slump God, Saweetie, MadeinTYO, Yxng Bane illetve Buddy is.

A lehető legjobbkor jött ez a balatoni videó

Elkészült Európa egyik legrangosabb vízparti fesztiváljának, a Balaton Soundnak az aftermovie-ja. A Sziget és a VOLT Fesztivál aftermovie-ja után elkészült az idei Balaton Sound kisfilmje is. A 2019-es Balaton Soundra december 10-én, délben indul az early bird jegyakció.

A friss, keddi listán szerepel még a szintén amerikai DJ, zenész KSHMR, Sam Feldt és Dj fronton fellép még Valentino Khan Griffyn valamint Jay Pryor ír producer, DJ és dalszerző. A műfaji változatosság jegyében közzétett névsorban található még az Egyesült Királyságból érkező popzenész, Youngr illetve az amerikai pop-rock duo, a Missio is.

A nemzetközi felhozatal mellett a hazai hip-hop szcéne élharcosai is fellépnek a Soundon. Jön az idén 15 éves Halott Pénz, az egy évvel korábban, de szintén Pécsen formálódott Punnany Massif és a 2019-ben csak néhány built tervező Wellhello.