Sean Paul is fellép az idei Balaton Soundon

Sean Paul
The jamaican rapper Sean Paul performing live at Lowlands Festival 2017 Biddinghuizen, Netherlands, on 18 August 2017. (Photo by Roberto Finizio/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Sorjáznak a fellépők Európa legmenőbb vízparti fesztiváljára, a legújabb listán ott van Sean Paul, KSHMR, Desiigner vagy Denzel Curry. A Balaton Sound szervezői közben folytatják a tavaly létrehozott, tudatos és biztonságos fesztiválozásra buzdító Safety First kampányt, melyhez önkéntesek jelentkezését várják.
Vágólapra másolva!

Komoly rap és hip-hop előadói csomagot tettek közzé a Balaton Sound szervezői kedden. Az eddig ismert névsort Sean Paul vezeti, majd jönnek sorban a műfaj képviselői elsősorban Amerikából. Az idei Soundon fellép Desiigner, Denzel Curry, Ski Mask the Slump God, Saweetie, MadeinTYO, Yxng Bane illetve Buddy is.

A lehető legjobbkor jött ez a balatoni videó

Elkészült Európa egyik legrangosabb vízparti fesztiváljának, a Balaton Soundnak az aftermovie-ja. A Sziget és a VOLT Fesztivál aftermovie-ja után elkészült az idei Balaton Sound kisfilmje is. A 2019-es Balaton Soundra december 10-én, délben indul az early bird jegyakció.

A friss, keddi listán szerepel még a szintén amerikai DJ, zenész KSHMR, Sam Feldt és Dj fronton fellép még Valentino Khan Griffyn valamint Jay Pryor ír producer, DJ és dalszerző. A műfaji változatosság jegyében közzétett névsorban található még az Egyesült Királyságból érkező popzenész, Youngr illetve az amerikai pop-rock duo, a Missio is.

A nemzetközi felhozatal mellett a hazai hip-hop szcéne élharcosai is fellépnek a Soundon. Jön az idén 15 éves Halott Pénz, az egy évvel korábban, de szintén Pécsen formálódott Punnany Massif és a 2019-ben csak néhány built tervező Wellhello.