Mindent elmond a karmester szeretője

2019.03.15. 21:34

Benkő Nóra a multifunkcionális anya- és művész, és a sporttörténelmet író Sterck Laura a Sláger Témában vasárnap este nyolc óra után.

Ha egy negyvenes éveiben járó színművész már négy diplomával büszkélkedhet, ráadásul műsorvezetőként, iskolaigazgatóként is építi karrierjét, sőt, még gyakorló édesanya is, úgy, hogy kamaszkorú ikrei közül az egyik szintén a színészet felé kacsingat, akkor mindenképp a csodálat, ami először az eszünkbe juthat.

Benkő Nóra emellett még a hűség szobra,

hiszen kereken két évtizede ugyanannak a teátrumak, a Pesti Magyar Színháznak a társulati tagja. Nem véletlen, hogy sorra nyeri a rangos elismeréseket, mint például a Főnix-díjat, amit A karmester szeretője monodrámával érdemelt ki.

Forrás: Origo

Színházi alakításairól, a Pesti Magyar Színiakadémiáról, amelynek igazgatója, sorozatszerepeiről és műsorvezetéseiről is beszél majd a vasárnapi rádióműsorban Kalmár Tibornak. Így kiderül, várhatjuk-e a folytatását önálló színházi estjeinek, illetve, ha visszatérne a képernyőre, milyen műsor vezetését vállalná el igazán szívesen.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Sterck Laura karateversenyző lesz a vendég, aki még alig múlt húsz, de már hatszoros felnőtt magyar bajnok, és az első magyar versenyző, aki érmet szerzett a karate-világkupán.

A bronzérmével már amúgy is sporttörténelmet írt Sterck Laura hazai címvédésre készül,

hiszen 2017-ben ő nyerte meg a kumite szakág viadalát az Európai Maccabi Játékokon, aminek a házigazdája idén nyáron Budapest lesz.

Forrás: Origo

A Sláger Témából kiderül, miért lesz az idei év legnagyobb hazai rendezésű sporteseménye az Európai Maccabi Játékok, illetve, hogy kik indulnak ezen a rangos versenyen. Ahogy a művészetként és sportként egyaránt felfogható karate kapcsán is megtudhatjuk, hogy mi a különbség a kata és a kumite között.

A Sláger Téma Extrában 22 órától pedig az Apró mesék sztárjával, Kerekes Vicával készült interjút hallgathatjuk meg újra. Szlovákiai magyarként először Csehországot és északi szomszédunkat meghódítani minden bizonnyal kellemesen bizsergető érzés.

Kerekes Vica színésznő a műsor hallgatóit beavatja, hogyan lett a füleki lányból igazi femme fatale.

Szó esik majd hazai és nemzetközi karrierjéről is, így a honi kezdetekről, a Mázli vagy épp a Coach Surf filmekről. Kerekes Vica azt is megosztja, miért hagyta abba kereken egy évtizede a színpadi szereplést, hogy azóta csak a filmezésre koncentráljon.

Forrás: Origo

A Szász Attila – Köbli Norbert, rendező – forgatókönyvíró páros legújabb filmjének főszerepéről is elárul majd titkokat. Az Apró mesékben egy démonokkal küzdő végzet asszonyát alakítja Szabó Kimmel Tamás és Molnár Levente oldalán. A második világháborút követő időszakban játszódó film kapcsán történelemről, műfajok kavalkádjáról is beszélget majd Kerekes Vicával a műsorvezető, Kalmár Tibor.

Ahogy az is kiderül, mi is lesz karrierjében szó szerint Hab a tortán.