Az underground DJ-világból is rengetegen érkeznek az idei Balaton Soundra. Ismét jelentkezik a népszerű ELROW és új helyszíne lesz a szcéna zenészeinek a The Club.

Az itthon is népszerű ELROW ismét dedikált helyszínnel jelentkezik a Balaton Soundon. Az idei felhozatalban ott lesz a német elektronikus zene underground nagyágyúja, Paul Kalkbrenner, a kétszeres DJ Awards díjas Jamie Jones, a brit DJ duo, a CamelPhat, a Németországból érkező DJ, a Claptone, a Grammy-jelölt Dj híresség, Nic Fanciulli, a női vonalat erősítő német DJ, Monika Kruse, karrierét a legendás Vibration Clubban indító Nick Curly, a svájci Andrea Oliva, a Holland születésű, ibizai székhelyű DJ, Chelina Manuhu, a francia DJ W!ld, a dance-elektronika nagymestere, Detlef vagy a Spanyolországban Juan Carlos néven született Wade.

A lehető legjobbkor jött ez a balatoni videó

Elkészült Európa egyik legrangosabb vízparti fesztiváljának, a Balaton Soundnak az aftermovie-ja. A Sziget és a VOLT Fesztivál aftermovie-ja után elkészült az idei Balaton Sound kisfilmje is. A 2019-es Balaton Soundra december 10-én, délben indul az early bird jegyakció.

A tavalyi Clubs On The Beach és a Heineken Beach összeolvadásából született meg 2019-re a The Club koncepciója. A helyszínt részben a Balaton vízére építik majd, és a nemzetközi underground elektronikus zenei szcéna ikonikus alakjai lépnek fel a fesztivál 5 napja alatt.

A The Club helyszínen lép fel a groovy tech-house-os Marco Carola, az amerikai The Martinez Brothers DJ duo, a minimalisztikus techno vonalat erősíti az egykori Deep Dish alapító, Dubfire, az Argentin progressive house DJ Hernán Cattáneo, az olasz Deborah De Luca, a Matador, Frans Zimmer, azaz művésznevén Alle Farben, Egbert, a holland Dj/producer Eelke Kleijn valamint, Nusha.

A The Club helyszínére hosszú évek után visszatér a legendás Morning Sound programja is, ami a hajnali 6 órás hivatalos programzárás után induló afterpartit hozza vissza a fesztivál vérkeringésébe.