DR BRS Király Viktorral közösen dolgozta át a V'Moto-Rock Tűzvarázsló című dalát, akik áldásukat is adták a feldolgozásra. 

DR BRS a '90-es évek Hol van az a lány című Fekete vonat-slágerét dolgozta át egy fél éve, most pedig a V'Moto-Rock híres dalához, a Tűzvarázsló-hoz nyúlt, és az átdolgozásához Király Viktor segítségét kérte. Az együttműködésről DR BRS azt mondta, „Viktorral régóta ismerjük már egymást, ha jól emlékszem, úgy 15 éve Linda, a testvére mutatott be minket egymásnak. Régóta szerettem volna közös zenét készíteni vele, és a V'Moto-Rock számánál éreztem azt, hogy na ez az! Ez az ő hangjával fantasztikus lesz.”

A Tűzvarázsló a többi V'Moto-Rock-dalhoz hasonlóan Demjén Ferenc és Lerch István közös szerzeménye. Az engedélyről DR BRS azt mondta, „az eredeti szerzők szerencsére nagyon nyitottak voltak, ennek különösen örültünk, annak meg pláne, hogy hallva az átdolgozást, áldásukat is adták, nagyon megtisztelő”. A klipben egyébként feltűnik Curtis és Závodi Marcel is, valamint szerepel egy rakás táncos. Két társaság vív táncpárbajt egymással, és már csak a rengeteg szereplő miatt is szükség volt a 14 órás forgatásra.