Justin Bieber felhagy a zenéléssel

Justin Bieber
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 06: Justin Bieber attends the John Elliott front row during New York Fashion Week: The Shows on September 6, 2018 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images for NYFW: The Shows)
Vágólapra másolva!
Miután végigturnézta fiatalkorát, jobban szeretne a családjára és az egészségére koncentrálni. Justin Bieber azt mondja, csinál még zenei albumot, de biztosan nem a közeljövőben. 
Vágólapra másolva!

A még mindig csak 25 éves világsztár, Justin Bieber egy, az Instagram-oldalára feltöltött képe alá írt néhány sort arról, hogy a közeljövőben ne várjanak tőle új zenét a rajongói. Ugyanis jó időre felhagy a zenéléssel. Azt írja, hogy

végigturnézta a tinédzser majd' a húszas éveit is, és ez jócskán kivett belőle.

„Ahogy biztosan sokan közületek is észrevették, hogy nem voltam boldog a legutóbbi turnémon. Egyszerűen nem volt jó, és ennél ti is jobbat érdemeltek, hiszen elmentek egy koncertre, amiért fizettetek, és joggal várjátok, hogy az szórakoztató legyen. És ennek én nem tudtam megfelelni a turné vége felé már” – írja Bieber a magyarázó képaláírásban.

Azt is írta, hogy szeretne a mélyebben gyökerező problémáira koncentrálni. És ezek megoldásával úgy érzi,

megmentheti magát attól, hogy teljesen szétessen, illetve megmentheti a házasságát is.

Bieber 2018-ban jegyezte el a színész Stephen Baldwin lányát, Hailey-t, aki elsősorban modellként kezdte karrierjét, azóta persze már színészkedett itt-ott, és tévés műsort is vezetett. Bieber tavaly novemberben erősítette meg, hogy összeházasodtak. A kép alatti szövegben amúgy az is szerepel, hogy „amint lehet, kijövök egy nagyon kemény albummal”, ami nyilván azt jelenti, hogy szeretne még zenével foglalkozni, csak nem a közeljövőben.