Színházzal és izgalmas beszélgetésekkel is készül az idei VOLT

Volt fesztivál 2018, indulás, beköltözés
Vágólapra másolva!
A színházat és az irodalmat is felölelő nem zenei programsorral készül az idei VOLT Fesztivál. Ott lesznek Sopronban többek között Hevesi Kriszta és Zacher Gábor, Csernus Imre, Fábry Sándor, Janklovics Péter, a Táp színház és bemutatkozik a Szépírók társasága is.
Vágólapra másolva!

Az idei VOLT Fesztivál kiemelt fellépői között van a Black Eyed Peas, a Cypress Hill, a Papa Roach, a Slipknot, visszatér Slash és a Parov Stelar, és Sopronban ünnepli 30. születésnapját a Tankcsapda és jubileumi, 15 éves show-val készül a Halott Pénz is. De a fesztivál szervezői idén az eddiginél is több nem zenei jellegű programmal készülnek.

A Black Eyed Peas és a Cypress Hill is jönnek Sopronba

Csütörtökre teljessé vált a Telekom VOLT Fesztivál nemzetközi programja. Az új nevek között igazi legendák és a legaktuálisabb kedvencek is helyet kaptak: a Black Eyed Peastől a Papa Roachon át a Cypress Hillig, vagy éppen Martin Solveigtől a Jan Blomqvist & Bandig.

Újabb nappali programhelyszínnel bővül a fesztivál, ahol például Fábry Sándor 80 nap alatt a Föld körül című műsorával lép fel. Ugyanott ad elő Csernus Imre és Janklovics Péter is. Az új helyszínen mutatkozik be a Szépírók Társasága is, ami a fesztivál új, irodalmi műsorsávja. Itt minden nap egy hívószó mentén kötnek össze egy írót és egy slammert.

A Highlights of Hungary minden évben összegyűjti az adott év leginspirálóbb történeteit, példaértékű teljesítményeit. A délutáni beszélgetéseken 2018 legmotiválóbb történeteit mutatják be. Ott lesz például a Talpalatnyi Történetek szerzője, a csomagolásmentes Ligeti Bolt vezetője, a Filmek múltja és jövője kapcsán a Ruben Brandt producere és Köbli Norbert filmrendező kerülnek fókuszba, de lesz szó arról is, hogyan lehet civil katalizátorként támogatni egy-egy jó ügyet, és bemutatnak olyan, értékteremtő közösségek sikersztoriját is, mint a Poket vagy maga a Hightlights of Hungary. A késő délutáni sávban

a lélekhez, önismerethez, a társadalom mindennapi problémáihoz lehet közelebb kerülni

a különböző beszélgetések alkalmával. Kiss Nemes Veronika pszichológus beszélgetésein szó lesz az önismeretről, az önbecsülésről a párkapcsolatokban, és Hevesi Kriszta és Zacher Gábor kerekasztalbeszélgetésén a Digitális függőségeink és mindezek párkapcsolatokra gyakorolt hatása lesz a téma.