Fontos titkokat árult el Rúzsa Magdi a nyári terveiről

2019.04.12. 14:11

Április 14-én 20 órától a Máté Péter-díjas énekesnő, Rúzsa Magdi és a bikinimodell kategóriában fitneszvilágbajnok, Csapó Krisztina lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.

Rúzsa Magdi valódi érzelmi labirintusba csalja rajongóit, akikhez egyre inkább közelebb kerül lélekben, valódi közösségi élményt nyújtva koncertjein. Hogy pontosan hol is érzi magát igazán otthon, mit jelent számára a család, hogy 13 éve töretlen zenei karrierjében most talált-e rá az Aduászra, kiderül a Sláger Témából. Mindenesetre legújabb albumának címe ezt sugallja. A címadó dal, az Aduász mellett a Légzés is hatalmas slágerré vált. Rúzsa Magdi már javában készül az egész nyarat átölelő turnéjára, amit Budapest egyik legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén indít útjára. Szó esik majd egy kompkoncertről, de a fesztiválfellépésekről is. Sőt, még az is kiderül a Sláger Témából, tervezi-e beindítani nemzetközi karrierjét is a Máté Péter-díjas énekesnő.

Rúzsa MagdiForrás: Sláger Téma

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Csapó Krisztina fitneszvilágbajnok lesz a vendég. Aki, ha nem oly későn érő típus, mint ahogy ezt az adásban is vallja, talán ma olimpiai- vagy világbajnoki érmes úszót is tisztelhetünk benne, hiszen Egerszegi Krisztina és Szabó Tünde csapattársa volt a válogatottban. Így viszont egy csodálatos édesanyát, aki bőven harmincon túl lépett egy merészet, és fitneszversenyzőnek állt. Hogy ebben milyen szerepe volt modellként lassan világhírű lányának és a focistakarriert tervező fiának, kiderül a Sláger Témából. Ahogy az is, hogyan előzhette meg csupán néhány hónapnyi felkészülés a fitneszvilágbajnoki címét, amit bikinimodell kategóriában érdemelt ki. Csapó Krisztina legnagyobb álma a világbajnoki cím mellett, hogy olimpiai bajnok is lehessen. Ehhez már egészen közel jár, hiszen tavaly Las Vegasban az ezüstéremig jutott a fitneszvilág legrangosabb versenyén. Hogy hogyan készül az idei megmérettetésre, azt szintén elárulja a Sláger Téma második órájában.

Csapó Krisztina és Kalmár TiborForrás: Sláger Téma

A Sláger Téma Extrában 22 órától pedig a Dévai Nagy Kamillával készült interjút hallgathatjuk meg újra. Ha valaki a hetvenes években a szocializmus elnyomott művészeként az Amerikai Egyesült Államokban magyar népdalokkal 105 nap alatt 97 előadást tart, az már önmagában világcsúcs, de Dévai Nagy Kamilla nevéhez egy valódi Guinness-rekord is kapcsolódik. Hogy mi ez, kiderül a Sláger Téma Extrából, ahogy az is, az egykoron csak gitáros lányként emlegetett Liszt Ferenc-díjas népdalénekes amerikai koncertjein mit keresett Szeleczky Zita, Teller Ede, vagy éppen Wass Albert.

Fél évszázados karrierjének legfontosabb állomásait sorra véve, megismerhetjük például a népzenei kultúrát ápoló Krónikás Zenede történetét is. Dévai Nagy Kamilla azt is elárulja majd a vasárnapi műsorban, hogyan készül az idei Csíksomlyói Búcsúra, illetve milyen élmény volt először, még a diktatúra idején ott fellépnie.

2019. április 14-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Rúzsa Magdival, Csapó Krisztinával, Dévai Nagy Kamillával, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!