Jön a Nagy Táncválasztó

2019. április 28-án rendezik az első Nagy Táncválasztót Budapesten és öt vidéki nagyvárosban.
2019. április 28-án rendezik az első Nagy Táncválasztót Budapesten és öt vidéki nagyvárosban.
Vágólapra másolva!
A hétfői Tánc Világnapja alkalmából 2019. április 28-án, vasárnap a Magyar Táncművészeti Egyetem és a Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezésében hagyományteremtő szándékkal NAGY TÁNCVÁLASZTÓ workshopot tartanak Budapesten és öt vidéki nagyvárosban. Az M5 kulturális csatorna is kapcsolódik a tánc világnapi eseményekhez. Vasárnap helyszíni bejelentkezésekkel tudósítanak az első alkalommal megrendezett Nagy Táncválasztó budapesti és vidéki programjairól.
Vágólapra másolva!

Az egész napos programban a látogatók ingyenes táncórákon, kerekasztal-beszélgetéseken, táncfilmvetítéseken és színháztermi táncelőadásokon is részt vehetnek.

Az első alkalommal megrendezett „Nagy Táncválasztó" rendezvénnyel a szervezők szeretnék a gyerekeket és a szülőket fővárosi és regionális szinten is elérni.

2019. április 28-án rendezik az első Nagy Táncválasztót Budapesten és öt vidéki nagyvárosban Forrás: www.nagytancvalaszto.hu

Minden korosztály számára (gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior) szeretnék elérhetővé tenni a különféle táncstílusok megismerését, kipróbálását, és ezzel megadni az érdeklődőknek a választás lehetőségét ahhoz, hogy a későbbiekben minél többen a táncot válasszák a szabadidő örömteli eltöltéséhez. Az esemény fővédnöke Bódis József oktatásért felelős államtitkár.

A budapesti rendezvényhez csatlakozó nagyvárosok: Debrecen, Kecskemét, Győr, Pécs és Szeged.

Az esemény ingyenes, a workshopokon történő részvétel regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a Nagy Táncválasztó honlapján lehet.

Az M5 kulturális csatorna is kapcsolódik a táncvilágnapi eseményekhez. Vasárnap helyszíni bejelentkezésekkel tudósítanak az első alkalommal megrendezett Nagy Táncválasztó budapesti és vidéki programjairól - tájékoztatta Siklósi Beatrix csatornaigazgató az MTI-t.

Az április 29-i világnaphoz kapcsolódva a Táncpedagógusok Országos Szövetsége és a Magyar Táncművészeti Egyetem közösen szervezi meg vasárnap a rendezvényt.

A Nagy Táncválasztóra az óvodás korúaktól a felnőttekig hét műfajban várják a tánc iránt érdeklődőket az előzetes regisztrációval ingyenesen látogatható órákra Budapesten a Magyar Táncművészeti Egyetemen, vidéken pedig a táncképző iskolákba.

A helyszínekre látogatók amellett, hogy táncórákon vehetnek részt és beszélhetnek az ismert előadókkal, több táncfilmet és táncelőadást is megtekinthetnek.