Demjén Ferenc felébredt az altatásból

2019.05.09. 11:43

Ébredése után Demjén Ferenc nem is tudta, miért van kórházban. A zenészt múlt pénteken vitték kórházba agyvérzés gyanújával.

Csütörtökön felébredt a mesterséges altatásból Demjén Ferenc, akit múlt pénteken vittek a Szigetvári Kórházba agyvérzés gyanújával. Ott kiderült, hogy enyhébb agyérgörcse volt, azonban a gyógyulás érdekében az orvosai altatásban tartották, és időközben átvitték a Pécsi Idegtudományi Központba. 

A múlt pénteki rosszullét oka pedig idegeskedés volt. Demjén sajtósa akkor azt mondta a Blikknek, „múlt pénteken épp a csípőkorrekciós műtétje utáni második kontrollvizsgálatra készült, de miközben az otthonában a betegszállítót várta, a várakozás miatt egyre izgatottabb lett, mivel az első kontrollja úgy végződött, hogy a májusi koncertjeit is le kellett mondania. A gyógytornával jól haladt, mégis megijedt, hogy ez megismétlődhet. Annyira felizgatta magát, hogy a betegszállítóban rosszul lett, orvost kellett hívni hozzá. Először valóban azt lehetett hinni, hogy agyvérzést kapott.”

további tartalmak a rovatból