2 hónappal Jagger szívműtétje után újra turnézik a Rolling Stones

2019.05.16. 16:44

Mick Jagger áprilisi szívműtétje után nyáron indítja korábban elhalasztott, észak-amerikai koncertkörútját a The Rolling Stones.

A The Rolling Stones csütörtökön a Facebookon jelentette be, hogy újra színpadra lépnek a amit Mick Jagger műtétje és rehabilitációja miatti kényszerszünet után. Az együttes június 21-én kezdi a frontember szívbillentyű-műtétje miatt még áprilisban elhalasztott, 16 állomásos turnét. 

Az első fellépés Chicagóban lesz, és utána még 16 koncertet adnak az Egyesült Államokban és Kanadában. A Stones menedzsmentje április legelején közölte, hogy el kell halasztaniuk az együttes fellépéseit. Ez után néhány nappal meg is volt Mick Jagger sikeres szívbillentyű-műtétje. És most szerdán egy Twitter-videón már táncmozdulatokat is bemutatott. A múlt hónapban szintén a közösségi médiában köszönte meg rajongóinak a támogatást, és háláját fejezte ki a kórház szakembereinek kitűnő munkájáért. A turnéra korábban vásárolt jegyek természetesen érvényesek az új időpontokban, akik pedig nem tudnak elmenni az új időpontokban, visszakapják a jegyek árát – áll a Facebook-közleményben.

további tartalmak a rovatból